הטבות לחברי אירגון המורים》》》

בארגון המורים הוסיפו הטבה לjust meat.
נקווה שיתחילו להוסיף מקומות שמתאימים לציבור חרדי.
אגב בקטגוריה של הטבות לציבור דתי חרדי יש הטבה לקצפת.

הם עשו גם נופש במלון לביא בחנוכה שזה לגמרי מותאם לציבור החרדי
שימשיכו כך!

קבלנו מתנה מארגון המורים: מטען לאייפון ושעון חכם.
כדאי שכולנו נתאגד ונבקש מתנות מותאמות למורות בתיכונים החרדיים
אני שלחתי מייל לרונן שלום מירושלים, עדיין הוא לא הגיב עליו.

קבלנו מתנה מארגון המורים: מטען לאייפון ושעון חכם.
כדאי שכולנו נתאגד ונבקש מתנות מותאמות למורות בתיכונים החרדיים
אני שלחתי מייל לרונן שלום מירושלים, עדיין הוא לא הגיב עליו.
איך קיבלת?
אני יודעת שבקשו מהם בנוגע למתנה הזאת והתשובה הייתה שזה יכול להתאים לעוד דברים חוץ מלאייפון.

איך קיבלת?
אני יודעת שבקשו מהם בנוגע למתנה הזאת והתשובה הייתה שזה יכול להתאים לעוד דברים חוץ מלאייפון.
רונן הגיע לדבר אצלינו בחדר מורות, והביא את המתנות, לפי התמונה שעל האריזה והכיתוב המטען מתאים לאייפון, שעון חכם ועוד משהו אולי אוזניות. (אין לי את המטען בבית, השארנו בסמינר, מורות לא לקחו בתקווה שיחליפו למשהו שימושי יותר)

אני לא רואה באתר רכישת כרטיס גיפטא, אשמח מאד לדעת איך אפשר לקנות...

שאלה על כרטיס תמורה
באילו חנויות של משחקים טאפשר לרכוש איתו

יש נופשים ממש שווים לינה וארוחת בוקר ברמדה למשל לזוג פחות מ200 ש
כדאי להזדרז תאריכים אוזלים זכאות אחת בשנה קלנדרית
הם הוסיפו קטגוריהשל מלונות מהדרין

האם את מתכוונת לארגון המורים או להסתדרות המורים?

258 לזוג

נערך לאחרונה ב:
1766081072323.png

חישוב השנה קלנדרית הולך לפי ההזמנה או לפי המימוש?

לחברות האירגון: שווה מאוד לעשות ביטוח משכנתא וביטוח רכב דרך הארגון! זול משמעותי מאחרים!!!!
דברי איתי,
אתן לך הצעה לביטוח חיים למשכנתה.

יש משהי שיודעת לומר לי אם אפשר לקנות גיפטא באשמורת ואם כן איך?

ברוח התגובות הנואשות והצודקות כאן ,המלצה חמה לקרוא את המכתב הבא ולקחת חלק במהפכה השקטה שמתעוררת עכשיו בתוך ציבור עובדי ההוראה החרדים המיוצגים בידי הסתדרות המורים(בעיקר ובכלל)

קבצים מצורפים

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    KB 701 · צפיות: 65

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה