הטבות לחברי הסתדרות המורים 》》》

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה... כשהכרטיס מוטען ב-700 ש"ח, אפשר להשתמש בו בכל החנויות בהם יש הנחות? (כדוגמת שילב)

• הוסף לסימניות
שאלה לגבי הזכאות בעמותת המורים.
האם מישהו ניסה לקחת זכאות ממישהו אחר??
כאילו להגיע על שם מישהו חבר הסתדרות, האם זה עובר?

• הוסף לסימניות
עכשיו באשמורת!!!!!!
רישום ליריד חגי תשרי תשפ"ו - המתנה: זיכוי בחנות לאלקטרוניקה 150 ש"ח.
כנסו אתר
מומלץ להירשם לניוזליטור שלהם

• הוסף לסימניות
עכשיו באשמורת!!!!!!
רישום ליריד חגי תשרי תשפ"ו - המתנה: זיכוי בחנות לאלקטרוניקה 150 ש"ח.
כנסו אתר
מומלץ להירשם לניוזליטור שלהם
האם אני יכולה להירשם למרות שבשנה"ל הבאה אני כבר לא אהיה במשרד החינוך?

• הוסף לסימניות
שאלה לגבי הזכאות בעמותת המורים.
האם מישהו ניסה לקחת זכאות ממישהו אחר??
כאילו להגיע על שם מישהו חבר הסתדרות, האם זה עובר?
אנחנו פעם לקחנו ובררנו מול בעלי המקום (במקרה הזה הספארי) ואמרנו שלקחנו ממישהו והם אישרו
הם (החנויות) מרוויחים מזה

• הוסף לסימניות
מדהים!!
לראשונה אשמורת התחשבו בציבור החרדי והוסיפו לאטרקציות את פארק נחשונים לציבור החרדי בהפרדה מלאה, שעות בנים ושעות בנות, המחיר - 49 ש"ח. (לא יודעת כמה עולה בכללי, אבל דרך עיריית ב"ב זה 55 כמדומני)
אז מומלץ מאוד להיכנס ולרשום, במיוחד כדי שיראו שיש ציבור חרדי חזק במשרד החינוך ויתחשבו בנו עוד ועוד בהמשך..

• הוסף לסימניות
בכל אופן אין את העומס הבני ברקי
לגבי זה....צריך בדיקה לעומק....
כיוון שזה קרוב לאלעד,והרבה מוכרים כרטיסים במחיר מוזל,עיריית אלעד,לעובדי עירית ב"ב וכו[לימים הרגילים]
כל פעם שאני הייתי המקום היה עמוס[אולי לא מפפוצץ]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה