- הוסף לסימניות
נראה לי שכן. צריך להטעין את הכרטיס קודם.יש הנחה בשילב ?
נראה לי שכן. צריך להטעין את הכרטיס קודם.יש הנחה בשילב ?
כן 25% עד 500 שח ו-20% עד 2000יש הנחה בשילב ?
יש לך מושג מה קורה כשיש שם מבצעים? אפשר עדיין להשתמש בכרטיס המוטען?כן 25% עד 500 שח ו-20% עד 2000
עם זה מבצעים לחברי מועדון אז לא. שאר המבצעים כן.יש לך מושג מה קורה כשיש שם מבצעים? אפשר עדיין להשתמש בכרטיס המוטען?
במייל?מומלץ להירשם לניוזליטור שלהם
האם אני יכולה להירשם למרות שבשנה"ל הבאה אני כבר לא אהיה במשרד החינוך?עכשיו באשמורת!!!!!!
רישום ליריד חגי תשרי תשפ"ו - המתנה: זיכוי בחנות לאלקטרוניקה 150 ש"ח.
כנסו אתר
מומלץ להירשם לניוזליטור שלהם
לא יתנו לךהאם אני יכולה להירשם למרות שבשנה"ל הבאה אני כבר לא אהיה במשרד החינוך?
אנחנו פעם לקחנו ובררנו מול בעלי המקום (במקרה הזה הספארי) ואמרנו שלקחנו ממישהו והם אישרושאלה לגבי הזכאות בעמותת המורים.
האם מישהו ניסה לקחת זכאות ממישהו אחר??
כאילו להגיע על שם מישהו חבר הסתדרות, האם זה עובר?
לא בהטוחה שאתרים זה כמו מלון לעניין הזה.אנחנו פעם לקחנו ובררנו מול בעלי המקום (במקרה הזה הספארי) ואמרנו שלקחנו ממישהו והם אישרו
הם (החנויות) מרוויחים מזה
תתקשרו למלון ותשאלולא בהטוחה שאתרים זה כמו מלון לעניין הזה.
ממש לא...דרך עיריית ב"ב זה 40...........המחיר - 49 ש"ח. (לא יודעת כמה עולה בכללי, אבל דרך עיריית ב"ב זה 55 כמדומני)
צודקים לגמרי, היה זכור לי אחרת, עכשיו בדקתי.. (בכל אופן אין את העומס הבני ברקי והלחץ בהזמנות והגבלה של עד מספר הילדים במשפחה ובזבוז אטרקציה מתוך 2 לכל המשפחה)ממש לא...דרך עיריית ב"ב זה 40...........
לגבי זה....צריך בדיקה לעומק....בכל אופן אין את העומס הבני ברקי
אם אתה עדיין באשמורת אז נראה לי שכן. תזמין באתר ותגיע עם אשראי אשמורת ומס' הזמנההאם אני יכולה להירשם למרות שבשנה"ל הבאה אני כבר לא אהיה במשרד החינוך?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים