- הוסף לסימניות
מתתיהו ידידי, אם עד עכשיו הסתפקתי מי המבצע של הפרוייקט. עכשיו הכל ברור לינכתב ע"י מתתיהו;1293882:רעיון עוצמתי באמת, החוברת מדברת בפני עצמה,
נכתב ע"י פינטל;1293871:
נכתב ע"י מלפפון;1294144:חבל שזה נעשה בצורה כזו. אני לא בטוחה שהרבנים המוזכרים תומכים בזה.
הרי מי שלא יהיה לו כרטיס 'חבר' לא יקבלו את ילדיו למוסדות.
נמצא שכולם יעשו כרטיס חבר בכפיה.
הוי אומר שמי שיזיז את האינטרנט, זה יגיע מתוך כפיה ולא מרצון והבנה.
ברגע שהוא יעבור לעיר אחרת/ ילדו ממילא לא התקבל לחיידר הרצוי, הוא יעשה אינטרנט פרוץ.
לא זו דרך התורה. דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. זו רוח זרה שמנשבת. חבל מאד!
אני בעד לעשות אינטרנט חסום, כי כך אמרו הרבנים, לא מתוך פחד ואימה. מתוך רצון לקיים את 'לא תסור'. מתוך רצון ללכת בדרך האמת. בע"ה המשיח יבוא ויגאל את הדור המבולבל הזה.
נכתב ע"י מלפפון;1294144:חבל שזה נעשה בצורה כזו. אני לא בטוחה שהרבנים המוזכרים תומכים בזה.
הרי מי שלא יהיה לו כרטיס 'חבר' לא יקבלו את ילדיו למוסדות.
נמצא שכולם יעשו כרטיס חבר בכפיה.
הוי אומר שמי שיזיז את האינטרנט, זה יגיע מתוך כפיה ולא מרצון והבנה.
ברגע שהוא יעבור לעיר אחרת/ ילדו ממילא לא התקבל לחיידר הרצוי, הוא יעשה אינטרנט פרוץ.
לא זו דרך התורה. דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום. זו רוח זרה שמנשבת. חבל מאד!
אני בעד לעשות אינטרנט חסום, כי כך אמרו הרבנים, לא מתוך פחד ואימה. מתוך רצון לקיים את 'לא תסור'. מתוך רצון ללכת בדרך האמת. בע"ה המשיח יבוא ויגאל את הדור המבולבל הזה.
נכתב ע"י מתתיהו;1294269:א. זה ממש לא הולך לעבוד בצורה כזאת שכל מי שאין בידו תעודת חבר לא יקבלו את ילדיו למוסדות חינוך, זה לא המטרה. המטרה היא פשוט הצהרה, "אני חבר". התאגדות של אנשים שאין להם מכשולי טכנלוגיה בבית. כמו "חבר" בזמן חז"ל וכמו המכשירים הכשרים שב"ה הפכו לנחלת הכלל
.
נכתב ע"י מלפפון;1294531:אני הייתי יוצאת במודעה:
אנחנו לא נדאג לילדים שלך. אתה האחראי.
ולמטה כותבת: כי אינטרנט יכול לקדם, אבל גם להפיל.
ואת זה אתה לא רוצה.
זהו! בלי תמונות מחרידות שרק מעוררות אצל בעלי האיפונים שגם אליהם מופנת החוברת (הרי לא יסדו את החוברת בשביל אלו שאין להם בכלל מחשב וכו, נכון?) התנגדות לקרוא.
תמונות רכות שמתחברים אליהם. סוג של: אנחנו רואים את הנולד. אנחנו חכמים ויודעים.
בצורת הכפיה כביכול נוטלים את הבחירה החופשית, ואולי עצרת לטווח קצר את התפשטות האינטרנט, אבל הפלת בדרך חללים רבים לאורך זמן!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים