whatsapp הטלפון מכובה ~ האם הווטסאפ התנתק?

• הוסף לסימניות
יש לי טלפון שמשמש אותי לווטסאפ.
אני מחברת את הווטסאפ למחשב ומכבה את הטלפון.

לפני בערך חודש הטלפון הפסיק לעבוד. היות והשתמשתי דרך המחשב, הווטסאפ עוד החזיק מעמד...
ולפני שבועיים בערך התנתק.

האם הווטסאפ בטלפון עדיין מחובר? אני היום אלך לתקן אותו בעז"ה, האם ההודעות ישמרו או שגם בטלפון הווטסאפ התנתק?

תודה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי טלפון שמשמש אותי לווטסאפ.
אני מחברת את הווטסאפ למחשב ומכבה את הטלפון.

לפני בערך חודש הטלפון הפסיק לעבוד. היות והשתמשתי דרך המחשב, הווטסאפ עוד החזיק מעמד...
ולפני שבועיים בערך התנתק.

האם הווטסאפ בטלפון עדיין מחובר? אני היום אלך לתקן אותי, האם ההודעות ישמרו או שגם בטלפון הווטסאפ התנתק?

תודה.
נכון להיום, ווטצאפ חייב מכשיר אחד 'ראשי' שבו הווטצאפ יהיה פעיל לפחות פעם בשבועיים (גם לדקה). ובמכשירים מקושרים לפחות פעם בשלושה שבועות.

המחשב התנתק כי המכשיר היה כבוי.
בהנחה שהמכשיר עצמו הוא הראשי, הווטצאפ לא התנתק בו, והוא ימתין בנחת עם שלל ההודעות שהיו עליו.

לכאורה.

• הוסף לסימניות
בהנחה שהמכשיר עצמו הוא הראשי, הווטצאפ לא התנתק בו, והוא ימתין בנחת עם שלל ההודעות שהיו עליו.
זה סותר את מה שכתבתם לפני...
נכון להיום, ווטצאפ חייב מכשיר אחד 'ראשי' שבו הווטצאפ יהיה פעיל לפחות פעם בשבועיים (גם לדקה).
אם הווטסאפ בטלפון (החיבור הראשי) מכובה יותר משבועיים זה אומר שהווטסאפ כבוי...

או שלא הבנתי נכון...

• הוסף לסימניות
גם לי בעבודה יש ווטסאפ בפלאפון אני מחברת אותו למחשב ומכבה את הפלאפון.
הפלאפון יכול היות מכובה כמה חודשים וזה עובד מצויין על המחשב.ואם מתנתק לי מהמחשב אני מדליקה את המכשיר ומחברת אותו שוב.
לפעמים לאחר כמה חודשים שהמכשיר היה מכובה כשאני פותחת אותו הוא מבקש לעשות עדכון וזה מוחק התכתביות של כמה ימים אחרונים.

• הוסף לסימניות
אם הווטסאפ בטלפון (החיבור הראשי) מכובה יותר משבועיים זה אומר שהווטסאפ כבוי...
אם הווטצאפ במכשיר הראשי לא פעיל יותר משבועיים, כל המכשירים המקושרים עשויים להתנתק בכל רגע.
זה עד כמה שזכור לי מה שווטצאפ עצמם כותבים, מה קורה במציאות אצל אנשים - פחות מעניין אותי (ואת אנשי התמיכה למיניהם, שמשתדלים להיצמד להוראות היצרן).

בסופו של דבר, המכשיר ה'ראשי' לכאורה יסתנכרן מול שרתי ווטצאפ ויקבל את כל המידע שרץ על החשבון הזה בזמן שהוא היה כבוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה