זו לא מישהי שאפשר לענות לה אפילו לשניהתרימי ותגידי לה שכרגע את לא מעונינת לדבר יכול ליהות שהיא מבינה...
מתי שתוכלי בשמחה
רגע של אי נעימות שווה תקשורת מכבדת אותך
זו את שלא עונה לי כבר כמה ימים ?זו לא מישהי שאפשר לענות לה אפילו לשניה
בלי קשר -אין לי.
זה מה שיש:
צפה בקובץ המצורף 1405029נכנסתי ליומן שיחות ומופיע לי:
צפה בקובץ המצורף 1405038
ניסיתי גם לחיצה משמאל מעל השם של הדמות הנ"ל..
צפה בקובץ המצורף 1405035
אבל אני לא רוצה לראות את השם שלה מופיע על הצג בכללזו את שלא עונה לי כבר כמה ימים ?
כמו שכתבתי למעלה בנוקיה אין אפשרות.
מה שחשבתי שכן אפשר לעשות זה לשמור את המספר שלה בספר טלפונים ולהגדיר אותה עם צלצול איש קשר ביפ או שקט אם יש כזה.
אין בלוטוס בזה, זה בכלל לא עובד..בלי קשר -
אם את לא משתמשת בבלוטוס תבטלי אותו. הוא מחסל את הבטריה.
גם כשמכניסים את המספר לרשימה השחורה רואים אחר כך שהיא התקשרה...אבל אני לא רוצה לראות את השם שלה מופיע על הצג בכלל
זה מופיע למעלה כאילו ישאין בלוטוס בזה, זה בכלל לא עובד..
בדרך כלל בפאלפונים הקוד הוא 0000אין לי הגדרה כזו בנייד, אבל מצאתי את זה.
אני לא יודעת מה הקוד הזה אמור להיות?
צפה בקובץ המצורף 1405022צפה בקובץ המצורף 1405025
לא לגעת בקוד פין זה קשור לסים, שלא יינעל לך הטלפוןאין לי הגדרה כזו בנייד, אבל מצאתי את זה.
אני לא יודעת מה הקוד הזה אמור להיות?
צפה בקובץ המצורף 1405022צפה בקובץ המצורף 1405025
אפשר במקום השם הזה,גם כשמכניסים את המספר לרשימה השחורה רואים אחר כך שהיא התקשרה...
טוב שאמרתם כי רציתי באמת לנסות ..לא לגעת בקוד פין זה קשור לסים, שלא יינעל לך הטלפון
לגבי רשימת דחייה אין באמת ב208 וסי 2 כמו שכתבו
כתוב "ריק"זה מופיע למעלה כאילו יש
זה לא אומר שיש לך בלוטוס ואת שומעת בו
אלא שהוא מחפש כל הזמן את הבלוטוס
אין לך בתפריט בלוטוס? תעשי לו כיבוי
טובכתוב "ריק"
וכשאני לוחצת משמאל מופיע:
"אין התקנים לתיאום"
חיפשתי עוד..זה כותב:
"לא נמצאו התקנים"
הלכתי כבר המון פעם לחנויות של פלאפונים ותמידטוב
אין לי מושג
אני רק יודעת שזה מבזבז את הסוללה
ואצלי אם אחד הילדים פותח את זה בטעות או מה
אז אני פשוט לוחצת על כיבוי
אז אולי לא הבנתי טוב, מצ"ל:זה מופיע למעלה כאילו יש
זה לא אומר שיש לך בלוטוס ואת שומעת בו
אלא שהוא מחפש כל הזמן את הבלוטוס
אין לך בתפריט בלוטוס? תעשי לו כיבוי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים