1.מה נקרא תגובות ענייניות וספצפיות?נכתב ע"י מי;563393:סליחה, הכותבת כתבה מה שכתבה וקיבלה תגובות ענייניות וספציפיות. "הודו באשמה" זה לא אומר כלום במקרה הזה. תמיד יכול להיות טריגר שיפיל מחשב עם בעייה באופן סופי. הם הסכימו לטפל, והכל נשמע בסדר גמור.
על מה ההתקפה הנגדית?!
(סתם אגב, הלקוח לא תמיד צודק)
נכתב ע"י שמח לעזור;563131:מה חשבתם, שכל יומיים לקוח נתיב מאבד את מחשבו?
גם בפייס לפעמים זוכים...
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;563132:אין שום סיבה ששליטה מרחוק תפגע בצורה כל כך קריטית במחשב.
כנראה רקע של תקלות בסיסיות גרמו לכך.
נכתב ע"י modutzvi;563154:אין שום סיבה שחיבור מרחוק יגרום לכזה דבר.
כבר פעמים רבות נתתי לתמיכה של נתיב להתחבר מרחוק ויצא לי מזה רק טוב. במיוחד שהרבה פעמים עוזרים גם בבעיות שלא בהכרח קשורות לתוכנת נתיב.
מכירים את סיפור כוס התה שגרם לקלקול קיבה?
זה ידוע ובכל אופן אזכיר:
אדם אכל שתי צלחות דגים, אח"כ שלש מרק, אח"כ ארבע צלחות בשר עם אורז ופטריות. עוד מנה גדושה גלידה. עוד כמה פרוסות עוגה. למחרת כאשר קם עם קלקול קיבה הלך לרופא ואמר לו קרה פה משהו לא הגיוני???? תראה כל מה שאכלתי ולא קרה כלום!!!, דוקא בסוף שתיתי כוס תה ותראה מה שעשה לי.
אני לא יכול לומר בודאות שהנ"ל הוא משל לסיפור של המחשב שקרס "עקב שליטה מרחוק ע"י צוות נתיב" אבל בהחלט יתכן שזה מה שקרה שהיה לו כבר וירוס או כל מרעין בישין, ולא נראה לי נכון למהר כ"כ להאשים את כוס התה...
נכתב ע"י מאיר-שורש;563164:זה פשוט לא נכון בעליל!
היו לי מספר בעיות ב-2 המחשבים שברשותי, וכל פעם שהתחברו אלי מנתיב עזרו לי שלא אצטרך לפרמט את המחשב. בכל פעם מצאו פתרון ומעולם לא שמעתי מהחברים שם שקרה להם דבר שכזה.
אני נוטה להאמין שהיתה בעיה כל כך קשה שאפילו ההתחברות מרחוק לא עזרה - וגם על זה אני מתפלא כי המומחים שם כגון שי, אברהם ועוד שאיני זוכר כעת את שמם יודעים היטב את המלאכה.
אני הייתי מסתייג מהבעת עמדה כזו שמו שמביעה "עורכת וידאו" הנכבדה.
נכתב ע"י מאןדהו;563180:גם אלי התחברו כמה וכמה פעמים בשליטה מרחוק ועזרו לי לפתור בעיות (שהתברר שלא היו קשורות לנתיב...), ולא נגרם שום נזק.
יפה מצדם שהסכימו לקבל את המחשב לתיקון דבר שלא באחריותם.
ודרך אגב אולי אינך יודע אבל הרבה פעמים אתה נותן את המחשב לטכנאי והוא מנסה לתקן, ומחמת זה נופל הווינדוס וצריך פירמוט והתקנה מחדש.
נכתב ע"י ROT;563288:התחברו אלי כמה פעמים ולא קרה שום דבר בכלל,
זה כנראה נכתב מתוך כעס,
ובכלל מדוע הדבר הזה נכתב בלי לתת ל"נתיב" לענות תגובה?
נכתב ע"י שמח לעזור;563354:אני מסכים שלכתוב השמצה זולה זה מעליב, אבל במקרה הזה זה ממש ככה נותן רושם.
הודעה ענקית על סיכון בשליטה מרחוק... מה נראה לך, כל תוכנה בעולם וכל טיפול הכי קטן במחשב יש סיכון שהוא פוגע במחשב/נתונים סטטיסטית...
ואם יש משהו שיש עליו נסיון רחב שההיזק שלו נמוך זה אקט שחברה עושה כנוהל קבוע כמה שנים לאלפי לקוחות.
קודם כל מאוד הייתי רוצה להודות לך על התגובה!נכתב ע"י s_h;563424:לפני דברי אומר שכיון שפורום אינו מקום משפטי ואין אפשרות להגיע בו בצורה מסודרת לחקר האמת זה דיי נפוץ שמשתמש כותב הודעה שבה משתמע דבר כאשר המציאות שונה לחלוטין.
בחברת נתיב כל השיחות עם הלקוחות מוקלטות באופן אוטומטי ללא יוצא מן הכלל וכאשר קראתי את התלונה הלכתי להקשיב לשיחות עם הלקוחה על מנת שלא לומר דברים שאינם מדויקים ועל כן התעכבתי בכתיבת התגובה.
אקדים ואומר שהתוכנה בה התחברו במחשב הלקוחה הינה תוכנת TeamViewer שהינה תוכנה בעלת שם עולמי עם מליוני משתמשים בכל העולם ובחברות ענקיות. כיום היא אחת מן התוכנות המובילות בתחום התמיכה מרחוק.
במסגרת שירות התמיכה צוות נתיב מתחבר על מחשבים של לקוחות מאות פעמים ביום ואלפי פעמים בחודש. ומעולם לא נוצרה תקלה כל שהיא עקב החיבור הזה (למעט בעיה שידועה בתוכנה הנ"ל הקשורה לניהול מקשי הפונקציות במחשבים ניידים) בוודאי שלא בעיה מסוג קטסטרופלי כמו שמתואר בתלונת הלקוחה.
מכיון שאירוע קריסת המחשב אירע בסמיכות של ממש לזמן שבו טיפלו במחשב הלקוחה הוצע ללקוחה להביא את המחשב למשרדי החברה כאשר נתיב קיבלה על עצמה אף את עלות המשלוח למרות שכלל לא בטוח שאכן לנתיב יש חלק בעניין. כאשר הלקוחה אמרה שטכנאי אמר לה שנדרש פירמוט נאמר ללקוחה שצוות נתיב יעשה את כל המאמצים להביא את המחשב למצבו הקודם ללא צורך בפירמוט. ונאמר ללקוחה בפירוש שצוות נתיב לא יבצע פירמוט למחשב ולא יתקין עליו תוכנות גרפיות וכדומה על פי בקשת הלקוחה אלא יתמקד אך ורק בבדיקת האירוע ובאם ימצא שמדובר באירוע הקשור לנתיב לגרום לכך שהמחשב יחזור לפעילות כבעבר.
הלקוחה ביקשה פיצוי על ימי עבודה ונאמר לה שלא יתקבל פיצוי שכזה. בתנאי השימוש של תוכנת נתיב (וכן של כמעט כל תוכנה) נאמר בפירוש שחברת נתיב לא תישא באחריות על נזיק עקיף שיגרם על ידי התוכנה. בוודאי לא כאשר אין שום וודאות שמדובר בנזק שנגרם על ידי נתיב.
בשום זמן ובשום שלב לא נאמר ללקוחה על ידי נציג של נתיב שקריסת המחשב קשורה באיזה שהיא צורה לכך ששלטו על המחשב.
הטכנאי של הלקוחה החליט שהפיתרון היחיד לנושא הוא פירמוט. אני יכול להבין את הטכנאי. אני גם הייתי בוחר בדרך הזו אילו הייתי טכנאי לא מקצועי. זה מאוד פשוט לא דורש כמעט שום ידע ומהיר יותר מבין כל האפשרויות האחרות. זה גם נאמר ללקוחה בשיחה אך היא סירבה לקבל את הדברים.
כאמור למרות שנתיב לא ראתה עצמה אחראית לאירוע היינו מוכנים לשלם ללקוחה עלות משלוח של המחשב הלוך וחזור וכן לבדוק את המחשב ללא שום תמורה.
איצ'ה מאייר אני לא יכול שלא להתייחס לדבריך.
אתה מקבל ללא בעיה את העובדה שמשמיצים חברה שלמה על כל עובדיה בהאשמות חסרות שחר אבל מזדעזע עד עמקי נשמתך מכך שעונים למישהו בלשון קשה?!
.........................בסדר הבנתי!נכתב ע"י מי;563496:לתשומת לבך, יש גם נקודות במקלדת, לא רק סימני קריאה.![]()
אני ממש תמה על הגישה שלך העויינת. לא הכרתי אותך ככזה.נכתב ע"י דניאל נ;563521:עם כל התגובה המושקעת הזאת ועם כל הכבוד המילים שלך הם מול המילים שלה וכל אחד יבחר למי להאמין ..
היא אמרה בפירוש שכן הודאתם באשמה ואתה טוען שלא ... זה שכתבת תגובה באורך הגלות לא מוכיחה כלום וד"ל
כל מי שמכיר את "שי" יודע למי להאמין!!!נכתב ע"י דניאל נ;563521:עם כל התגובה המושקעת הזאת ועם כל הכבוד המילים שלך הם מול המילים שלה וכל אחד יבחר למי להאמין ..
היא אמרה בפירוש שכן הודאתם באשמה ואתה טוען שלא ... זה שכתבת תגובה באורך הגלות לא מוכיחה כלום וד"ל
נכתב ע"י דניאל נ;563521:עם כל התגובה המושקעת הזאת ועם כל הכבוד המילים שלך הם מול המילים שלה וכל אחד יבחר למי להאמין ..
נכתב ע"י mig;563572:זה נראה שיש לך משהו נגד ועדות רבנים ונגד עושי דיברם
יש לך רק שניי אופציות?נכתב ע"י צדיק;563847:[/PHP]סוף דבר, אני עברתי לאתרוג (על בסיס מייל ואפשרות גישה לאתר פרוג בלבד)
לפי הכתבה נראה לי או שאתה עובד באתרוג או שאתה מגייס אנשים להצטרף לאתרוג וד"ל
נכתב ע"י איצה מאייר;563849:יש לך רק שניי אופציות?![]()
קודם כל אין לי שום דבר לא עם נתיב ולא עם אתרוג/רומון וכדו'.נכתב ע"י צדיק;563852:איצה מאיר מה יש לך בדיוק נגד נתיב נראה לי שגם אתה עובד באתרוג וכו'
נכתב ע"י איצה מאייר;563857:קודם כל אין לי שום דבר לא עם נתיב ולא עם אתרוג/רומון וכדו'.
פשוט לפני שמדברים נגד בן אדם צריך לדעת מה הסיפור!
אני לא יודע מי צודק!נכתב ע"י צדיק;563863:אז מי אומר מי צודק בעינן, נתיב או משהו אחר,
אז אולי מעכשיו תתחיל לדבר בעד נתיב שאולי הם צודקים בכל העינן
אתה מאה אחוז אייך היה הסיפור שאתה כותב נגד נתיב ??
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים