כבר לא...עובד מדינה זה כמו מסמר בלי ראש
עובד מדינה מטעם המדינה? כןכבר לא...
2 המשרות באותו תחום?להיות עובד מדינה בהייטק זה דרך חברות מיקור חוץ עם שכר גבוה אבל תנאים מינימלים. להיות עובד מדינה לאחר תקופה מקבלים קביעות, והתנאים מסביב אין מה להשוות. כרגע יש לי שתי הצעות על הפרק בתחום שאפשר ללכת איתו כביכול להייטק וגם להיות עובדת מדינה אבל עם שכר נמוך יותר ב30% אבל התנאים מסביב אין מה להשוות
הבעיה הגדולה שלקבל קביעות כעובד מדינה זה כמעט ולא תלוי בך או בהשקעה שלך.שלום לכולם,
ריציתי להתייעץ לפני ביצוע שינוי בתחום התעסוקתי. (נשים את תחום העניין הכשרה תעודות והכישרונות בצד.. ) מבחינה כלכלית על מה עדיף ללכת, על עבודה בהייטק עם שכר גבוהה או להיות עובדת מדינה עם תנאים וקביעות.
ממש מתלבטת!!! אשמח לקבל תובנות לפני החלטה
זה תחום שאני מתמחה בו ואפשר לעבוד איתו בהייטק ולהתפתח וגם להיות עובדת מדינה בכיוון קצת אחר אבל מבחינת הניסיון יש לי את שניהם ולכן מתלבטת מה עדיף קביעות ותנאים (בשאיפה כמובן שום דבר לא מובטח) או שכר גבוה2 המשרות באותו תחום?
בהייטק יש הרבה תנודות, וגם בגיל מסויים החלונות נסגרים.זה תחום שאני מתמחה בו ואפשר לעבוד איתו בהייטק ולהתפתח וגם להיות עובדת מדינה בכיוון קצת אחר אבל מבחינת הניסיון יש לי את שניהם ולכן מתלבטת מה עדיף קביעות ותנאים (בשאיפה כמובן שום דבר לא מובטח) או שכר גבוה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים