דרוש מידע הייטק או עובד מדינה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
ריציתי להתייעץ לפני ביצוע שינוי בתחום התעסוקתי. (נשים את תחום העניין הכשרה תעודות והכישרונות בצד.. ) מבחינה כלכלית על מה עדיף ללכת, על עבודה בהייטק עם שכר גבוהה או להיות עובדת מדינה עם תנאים וקביעות.
ממש מתלבטת!!! אשמח לקבל תובנות לפני החלטה

• הוסף לסימניות
שאלה לא נכונה..

הייטק ועובד מדינה זה לא 2 צדדים למטבע..

זה כמו שתשאל/י מה עדיף: לקנות עגבניה או לקנות באושר עד?

הבנת?

אפשר לעבוד גם בהייטק בתוך שירות המדינה.

ועוד משהו- כיום, גם בשירות המדינה אין בדיוק קביעות, זה יותר תנאים טובים מסביב (ולרוב, המשכורת עצמה נמוכה מהמקובל בשוק)

• הוסף לסימניות
עובד מדינה זה כמו מסמר בלי ראש

• הוסף לסימניות
להיות עובד מדינה בהייטק זה דרך חברות מיקור חוץ עם שכר גבוה אבל תנאים מינימלים. להיות עובד מדינה לאחר תקופה מקבלים קביעות, והתנאים מסביב אין מה להשוות. כרגע יש לי שתי הצעות על הפרק בתחום שאפשר ללכת איתו כביכול להייטק וגם להיות עובדת מדינה אבל עם שכר נמוך יותר ב30% אבל התנאים מסביב אין מה להשוות

• הוסף לסימניות
להיות עובד מדינה בהייטק זה דרך חברות מיקור חוץ עם שכר גבוה אבל תנאים מינימלים. להיות עובד מדינה לאחר תקופה מקבלים קביעות, והתנאים מסביב אין מה להשוות. כרגע יש לי שתי הצעות על הפרק בתחום שאפשר ללכת איתו כביכול להייטק וגם להיות עובדת מדינה אבל עם שכר נמוך יותר ב30% אבל התנאים מסביב אין מה להשוות
2 המשרות באותו תחום?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
ריציתי להתייעץ לפני ביצוע שינוי בתחום התעסוקתי. (נשים את תחום העניין הכשרה תעודות והכישרונות בצד.. ) מבחינה כלכלית על מה עדיף ללכת, על עבודה בהייטק עם שכר גבוהה או להיות עובדת מדינה עם תנאים וקביעות.
ממש מתלבטת!!! אשמח לקבל תובנות לפני החלטה
הבעיה הגדולה שלקבל קביעות כעובד מדינה זה כמעט ולא תלוי בך או בהשקעה שלך.

• הוסף לסימניות
2 המשרות באותו תחום?
זה תחום שאני מתמחה בו ואפשר לעבוד איתו בהייטק ולהתפתח וגם להיות עובדת מדינה בכיוון קצת אחר אבל מבחינת הניסיון יש לי את שניהם ולכן מתלבטת מה עדיף קביעות ותנאים (בשאיפה כמובן שום דבר לא מובטח) או שכר גבוה

• הוסף לסימניות
זה תחום שאני מתמחה בו ואפשר לעבוד איתו בהייטק ולהתפתח וגם להיות עובדת מדינה בכיוון קצת אחר אבל מבחינת הניסיון יש לי את שניהם ולכן מתלבטת מה עדיף קביעות ותנאים (בשאיפה כמובן שום דבר לא מובטח) או שכר גבוה
בהייטק יש הרבה תנודות, וגם בגיל מסויים החלונות נסגרים.
בעובד מדינה ככל שעובר הזמן השכר עולה ואתה יציב בכסא שלך (או מתקדם) עד הפנסיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה