כובע הנזיר
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אין שם שום דבר (כשר) שאין פהאתם יודעים כמה שוקולדים טעימים יש בצרפת?
ובמחיר גבוה יותר
אין שם שום דבר (כשר) שאין פהאתם יודעים כמה שוקולדים טעימים יש בצרפת?
בכיף תייבא אנחנו הראשונים לקנות---אפשר לייבא
ויכול להיות שזה קיים גם בארץ
ושמפו פינוק יעלה 15.9 ?הייתם מאמינים ששוקולד עילית פרה יעלה 9 ₪ ????
אשמח לדעת באיזה שוקולד יש יותר מ50% קקאובשוקולד איכותי 50-60 אחוז
מוצקי קקאו.אשמח לדעת באיזה שוקולד יש יותר מ50% קקאו
עד 100%מוצקי קקאו.
ודאי שיש.
קיים עד 70%
אני קונה בסיטונאות,אשמח לדעת באיזה שוקולד יש יותר מ50% קקאו
יש שוקולד של 99% יש לו טעם של עפרעד 100%![]()
ולא רק שזה טעם בלתי נסבל - זה גם עולה ממש יקר!!!!יש שוקולד של 99% יש לו טעם של עפר
ספלנדיד של עלית. יש ברוב המכולות.אשמח לדעת באיזה שוקולד יש יותר מ50% קקאו
המבינים(עוד לא פגשתי אחד אבל טענו לי שיש כאלה) מספירים שההרגשה של הקקאו מוסיפה נופך לטעם שככל שיש יותר ממנו הטעם רק משתבח(או משהו כזה)לא רק שזה טעם בלתי נסבל - זה גם עולה ממש יקר!!!!
למה מייצרים כאלה דברים??
אני מכירה משהי שאוכלת בקביעות 100% - וזה רק בשביל הבריאות!!!המבינים(עוד לא פגשתי אחד אבל טענו לי שיש כאלה) מספירים שההרגשה של הקקאו מוסיפה נופך לטעם שככל שיש יותר ממנו הטעם רק משתבח(או משהו כזה)
אני ראיתי בחנויות עד 95 אחוזאשמח לדעת באיזה שוקולד יש יותר מ50% קקאו
אני מרגיש את על עד 70 אחוז,ההרגשה של הקקאו מוסיפה נופך לטעם שככל שיש יותר ממנו הטעם רק משתבח(או משהו כזה)
של איזה חברה וכשרות?יש שוקולד של 99% יש לו טעם של עפר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //