ביקורת הייתם מאמינים ששוקולד עילית פרה יעלה 9 ₪ ????

מצב
הנושא נעול.

הייתם מאמינים ששוקולד עילית פרה יעלה 9 ₪ ????

ושמפו פינוק יעלה 15.9 ?
ואבקת וניש קליה 42 ?
וגליל ניילון לשולחן 29.9 ?

כל האמור ברשת השכונתית יש.
ועל כל האמור יש מבצעים יחסית שווים. מה שמשאיר את המחיר האסטרונומי קבוע לאחר גמר המבצע.

לגמרי שוקלת לעבור לרכוש באושר עד למרות שהוא במרחק 20 דקות נסיעה
והרשת המדוברת זה רק לעבור כביש.

אין לי סבלנות לחפש את האשכול המתאים,
אבל בשישי האחרון ירדתי לרכוש משהו דחוף.
קופה פעילה אחת !!!!

ומוכרת (אלופה באמת)
שראתה תוך כדי עשרות לקוחות שהמתינו לקופה שלה שנגמרו גלילי השקיות במחלקת הירקות.
ושלחה את אחד הקונים כדי למלא גלילים חדשים.
גם מחיר אסטרונומי וגם שרות עצמי.
נס שלא היה שם איזה מנהל בסביבה כדי לפרוק עליו את העצבים שלי.
אה, אחרי 20 דקות המתנה כשראיתי שהתור לא זז (כי כולם עם עגלות מפוצצות)
התייאשתי וחזרתי הביתה.

יצא לי החשק לדרוך שם בחודש הקרוב.

מוצקי קקאו.
ודאי שיש.
קיים עד 70%
עד 100%
🤢

לא רק שזה טעם בלתי נסבל - זה גם עולה ממש יקר!!!!
למה מייצרים כאלה דברים??
המבינים(עוד לא פגשתי אחד אבל טענו לי שיש כאלה) מספירים שההרגשה של הקקאו מוסיפה נופך לטעם שככל שיש יותר ממנו הטעם רק משתבח(או משהו כזה)

המבינים(עוד לא פגשתי אחד אבל טענו לי שיש כאלה) מספירים שההרגשה של הקקאו מוסיפה נופך לטעם שככל שיש יותר ממנו הטעם רק משתבח(או משהו כזה)
אני מכירה משהי שאוכלת בקביעות 100% - וזה רק בשביל הבריאות!!!
זה ממש לא טעים לה-- זה מאד מר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה