התייעצות היי רובוט (מכשיר שוטף רצפה)

• הוסף לסימניות
@גברת אחת
ראיתי סקירה של המכשיר Dreame L10S ULTRA וזה נראה טוב, והוא יותר זול מL20.
למה קנית את L20? במה הוא עדיף?
היום משווק בחנויות dreame l10s ultra gen 2 שהוא משודרג הרבה יותר מהL20 ומגיע כבר קרוב לרמה של הX50 והX40 היקרים בהרבה.
לכאורה היא מתכוונת לX50
אגב אנחנו קנינו לפני חודשיים X40 וזה באמת מיוחד
בררנו ואמרו לנו שהX50 עושה קצת בעיות בגלל שהורידו לו את הקוקפיט (החלק למעלה שיש עליו חיישנים) כדי לעשות אותו יותר נמןך. ובגלל שיש לו על הגלגלים זרועות על מנת שיטפס מדרגות עד 6 ס"מ. 2 הפונקציות האלה עושות לפעמים בעיות כך אמרו לנו אז קנינו את הX40
לגבי האפליקציה אפשר להתקין על מחשב עם נט פרי ואז זה באמת חלום
זה טוב לתחזוק הבית. מי שפרפקציוניסטית פחות תתלהב
רק תיקון טעות, לX50 יש את ה"קוקפיט" של החיישנים ושל הליידאר, הענין הוא שכשהוא מתקרב לרהיט נמוך זה נכנס פנימה ונסגר. רעיון מגניב. אבל זה נכון שיש להם באגים.

סתם שאלה, אפשר להתקין על מחשב של נטפרי מנסיון וזה מתחבר לWIFI?
כי בדרך כלל מה שדרך אמולטור לא מתחבר לרשת הביתית

• הוסף לסימניות
היום משווק בחנויות dreame l10s ultra gen 2 שהוא משודרג הרבה יותר מהL20 ומגיע כבר קרוב לרמה של הX50 והX40 היקרים בהרבה.

רק תיקון טעות, לX50 יש את ה"קוקפיט" של החיישנים ושל הליידאר, הענין הוא שכשהוא מתקרב לרהיט נמוך זה נכנס פנימה ונסגר. רעיון מגניב. אבל זה נכון שיש להם באגים.

סתם שאלה, אפשר להתקין על מחשב של נטפרי מנסיון וזה מתחבר לWIFI?
כי בדרך כלל מה שדרך אמולטור לא מתחבר לרשת הביתית
לגבי התיקון . יתכן בכל אופן זה דבר שגרם לבאגים
לגבי חיבור למחשב באימולטור:
בפעם הראשונה מתחברים עם סמארטפון ואחרי זה כל הזמן מהמחשב ולא צריך שום סמארטפון

• הוסף לסימניות
לנקות את החלקים פעם בשבוע, להחליף סמרטוטים, להחליף גלגלת כשצריך(פעם בכמה חודשים)
כמובן לשפוך מים מלוכלכים כשהמיכל מלא (הוא מתריע על זה) ולשים מים נקיים ולהוסיף חומר שטיפה מתאים..
ככל שמשקיעים בו יותר לפני השטיפה כך יוצא יותר נקי.
כל כמה ימים צריך לרוקן את מיכל המים המלוכלכים ולמלא נקיים?
וכן- אם משאירים את מיכל המים המלוכלכים מלא מעבר ליום זה לא מסריח?

• הוסף לסימניות
יש מכשיר כזה שעובד רק עם שלט? אין לי סמארטפון

• הוסף לסימניות
האם אין אפשרות שהוא יתרוקן לבד עם חיבור לניקוז?
יש:

• הוסף לסימניות
שורה תחתונה, אם אני רוצה עכשיו לקנות שואב שוטף רובוטי, איזה חברה ודגם הכי מומלץ?
תודה רבה
ממה שהבנתי, אני חושבת שזה תלוי בצרכים השונים (בית גדול, הכי פחות צורך בתחזוקה וכדו')
אני גם רוצה לקנות ואשמח גם לשמוע מה הכי מומלץ, ואשמח שתפרטו למה הדגם מומלץ...
תודה.

• הוסף לסימניות
אנחנו רכשנו לאחורנה את x50 לקח לנו זמן להגיע לתוצאה הרצויה כי יש המון הגדרות נקיון והמון אופציות. היום יש לי תזמון נקיון יומי בוקר וערב
נגיד בבוקר חדרים וערב מטבח בפונקציות אחרות חזקות יותר למטבח שיותר מלוכלך
ימי שישי ומצש הגדרות אחרות.

היופי אצלו זה העוזרת הקולית, ניתן להפעיל אותו בעזרתה, פשוט מדברים אליו והוא מתחיל את הפעולה בהתאם לפקןדה, יש פקודות שהכניסו לו ואיתם משתמשים, באנגלית, אבל זה לא בעיה ללמוד אותן
מה שכן ללא אפליקציה זה יכול להיות פחות מדויק וספציפי הנקיון אבל אפשר להסתדר.

מאד ממליצה אבל צריך לדעת שצריך סבלנות בהתחלה עד להגדרות לםי הצרכים, כי כמעט מכרתי אותו ראיתי שהרוברוק הקודם ששימש אותנו 4 שנים, היה יותר נצמד לארונות מטבח ולא עוקף שום מכשול ושואב חזק, פשוט ההגדרות בדרימי החדש לא היו מכוונות טוב (יש הגדרה למשל שלא להכנס מתחת לרהיט וכד)

שבוע הבא מגיע לארץ הרוברוק החדש z70 שיש לו זרוע והוא אוסף חפצים מהריצפה עלותו יותר מ7000 שח. אפשר להמשיך לחכות אולי עוד תקופה יהיה רובוט שגם יבשל יאפה ויכבס ..

• הוסף לסימניות
אנחנו רכשנו לאחורנה את x50 לקח לנו זמן להגיע לתוצאה הרצויה כי יש המון הגדרות נקיון והמון אופציות. היום יש לי תזמון נקיון יומי בוקר וערב
נגיד בבוקר חדרים וערב מטבח בפונקציות אחרות חזקות יותר למטבח שיותר מלוכלך
ימי שישי ומצש הגדרות אחרות.

היופי אצלו זה העוזרת הקולית, ניתן להפעיל אותו בעזרתה, פשוט מדברים אליו והוא מתחיל את הפעולה בהתאם לפקןדה, יש פקודות שהכניסו לו ואיתם משתמשים, באנגלית, אבל זה לא בעיה ללמוד אותן
מה שכן ללא אפליקציה זה יכול להיות פחות מדויק וספציפי הנקיון אבל אפשר להסתדר.

מאד ממליצה אבל צריך לדעת שצריך סבלנות בהתחלה עד להגדרות לםי הצרכים, כי כמעט מכרתי אותו ראיתי שהרוברוק הקודם ששימש אותנו 4 שנים, היה יותר נצמד לארונות מטבח ולא עוקף שום מכשול ושואב חזק, פשוט ההגדרות בדרימי החדש לא היו מכוונות טוב (יש הגדרה למשל שלא להכנס מתחת לרהיט וכד)

שבוע הבא מגיע לארץ הרוברוק החדש z70 שיש לו זרוע והוא אוסף חפצים מהריצפה עלותו יותר מ7000 שח. אפשר להמשיך לחכות אולי עוד תקופה יהיה רובוט שגם יבשל יאפה ויכבס ..
אתם ראיתם באגים מסויימים בתפעול שלו? בחיישן שעולה ויורד? בהגהת הגלגלים?

• הוסף לסימניות
לא, איזה באג אמור להיות החיישן?
יש הגדרות לגבי החיישן אחד שהוא נשאר למעלה השני שהוא יורד במקומות נמוכים והשלישי שהוא ממש דוחף עצמו למקומות ממש נמוכים דבר שיכול לשרוט את הרובוט,(הם מתריעים על זה) אז בחרנו את השני וזה עובד מצויגן לגבי הגלגלים לא נתקלנו בבעיה

• הוסף לסימניות
לא, איזה באג אמור להיות החיישן?
יש הגדרות לגבי החיישן אחד שהוא נשאר למעלה השני שהוא יורד במקומות נמוכים והשלישי שהוא ממש דוחף עצמו למקומות ממש נמוכים דבר שיכול לשרוט את הרובוט,(הם מתריעים על זה) אז בחרנו את השני וזה עובד מצויגן לגבי הגלגלים לא נתקלנו בבעיה
טוב. לא יודע, יש שמועות ברשת.
עוד משהו, לגבי הפיצ'ר שהוא מזהה כתמים וחוזר עליהם שוב ושוב,
האם הוא עושה את זה באמת?
כי אומרים שהוא לא מצליח לעשות את זה, אפילו שהוא אמור

• הוסף לסימניות
לפעמים כן אני רואה שהוא חוזר על אותו מקום, מה שכן שאם יש לו אזור מלוכלך הוא מרים את המטליות ושואב שם כמה פעמים, אבל שטיפה לא ראיתי שהוא חוזר על עצמו
הוא עדיין ממש חדש ומנסים להכיר אותו, יש לו 2 סוגי ניקוי האחד חכם שהוא מזהה ומחליט את צורת הנקיון וכו והשני אתה מחליט איך ינקה כמה פעמים באיזה עוצמה וכו.
באפשרות הראשונה הרבה פעמים הוא עושה הכל פעמיים כנראה בגלל הזיהוי של הלכלוך, (למרות שהבית כן כבר היה נקי לגמרי)

• הוסף לסימניות
@רחליטה

הלכתי היום לקנות והמוכר אמר שבלי סמארטפון זה לא שווה.
יכול להיות שהוא לא כ"כ יודע, לכן אני רוצה לדעת:
בפעם הראשונה מתחברים עם סמארטפון ואחרי זה כל הזמן מהמחשב ולא צריך שום סמארטפון

את יודעת מנסיון?

• הוסף לסימניות
@רחליטה

הלכתי היום לקנות והמוכר אמר שבלי סמארטפון זה לא שווה.
יכול להיות שהוא לא כ"כ יודע, לכן אני רוצה לדעת:

את יודעת מנסיון?
עשיתי כך בX40
רק לפני זה בדקתי את זה על H14. כדאי גם לך לנסות כי מישהו אמר לי שלא תמיד מצליחים להתחבר עם סמארטפון לויפי של נט פרי וזה החלק הכי חשוב.
אז פשוט להשיג סמארטפון להתחבר לויפי של נטפרי בבית לראות שהאפליקציה עובדת ואז זה יעבוד בעזרת השם

• הוסף לסימניות
האפליקצייה של דרימי מותקנת ישר על המחשב או רק דרך מערכת אנדרואיד?
(מקווה שהשאלה שלי מדויקת, אני לא מבינה בזה... :rolleyes:)

• הוסף לסימניות
אחרי שאני ראיתי את האשכול הזה, התחלתי להתלבט אם בכלל לקנות דרימי (אולי רובורוק?)
מישהי נתקלה בבעיות המתוארות באשכול?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת