ראיתי אשכול דיס על השירות לקוחות שלהם, לתשומת ליבךהחלטתי בס"ד לקנות שואב שוטף של דרימי.
אני מתלבטת בין X40 אולטרה לX50 אולטרה.
אשמח לדעת:
1) מה הבדלים ביניהם (חוץ מהמחיר)?
2) היכן הכי כדאי לקנות אותו?
3) אם יש לכם עוד משהו להוסיף, שחשוב לדעת בקניית מכשיר כזה...
תודה רבה רבה!!
הבנתיראיתי את האשכול.
בתוך האשכול יש גם קצת המלצות...
אם הבנתי נכון, זה טענה ספציפית על הדגמים הידניים.
תודה בכל אופן על ההערה...
כן.את מעוניינת לקנות דגם רובוטי?
צודקתכן.
נראה לי שכל נושא האשכול הוא על הדמים הרובוטיים, אני טועה?
עשיתי כך בX40
רק לפני זה בדקתי את זה על H14. כדאי גם לך לנסות כי מישהו אמר לי שלא תמיד מצליחים להתחבר עם סמארטפון לויפי של נט פרי וזה החלק הכי חשוב.
אז פשוט להשיג סמארטפון להתחבר לויפי של נטפרי בבית לראות שהאפליקציה עובדת ואז זה יעבוד בעזרת השם
גם לי יש אתרוג
החלטתי בס"ד לקנות שואב שוטף של דרימי.
אשמח לדעת:
תודה רבה רבה!!
מחפשת המלצה לשואב שוטף רובוטי הכי טוב שיש
מניסיון?
מבירורים נראה לי שהדגם X40 Ultra של Dreame הוא הכי טוב.
יש כבר דגם יותר חדיש - X50, אבל מבירור בחברה היתרונות על הX40 הם:
1) עוצמת שאיבה חזקה יותר - שזה דווקא משמעותי למי שיש אצלו לכלוך קשה במיוחד.
(אני הבנתי - שוב, לא מניסיון - שעוצמת השאיבה בX40 היא גם מאד חזקה, אבל פחות מX50)
2) גלגלים - הX50 יכול לעלות מדרגות של 6 ס"מ.
3) נכנס מתחת לרהיטים מגובה 9 ס"מ מהרצפה.
בהצלחה!
הX40 גם כן מטפס מדרגות?לכאורה היא מתכוונת לX50
אגב אנחנו קנינו לפני חודשיים X40 וזה באמת מיוחד
בררנו ואמרו לנו שהX50 עושה קצת בעיות בגלל שהורידו לו את הקוקפיט (החלק למעלה שיש עליו חיישנים) כדי לעשות אותו יותר נמןך. ובגלל שיש לו על הגלגלים זרועות על מנת שיטפס מדרגות עד 6 ס"מ. 2 הפונקציות האלה עושות לפעמים בעיות כך אמרו לנו אז קנינו את הX40
לגבי האפליקציה אפשר להתקין על מחשב עם נט פרי ואז זה באמת חלום
זה טוב לתחזוק הבית. מי שפרפקציוניסטית פחות תתלהב
לא מטפס מדרגות אולי ממש קטנותהX40 גם כן מטפס מדרגות?
יש לך ניסיון עם האפליקציה בנטפרי?
יש עכשיו מבצע על הדגם X20 plusאז ככה:
בגדול אני ממש ממש מרוצה, כמו כל דבר, צריך ללמוד להשתמש בו
אבל אחרי שלמדתי לא מבינה איך אפשר בלי
אחרי שהילדים הולכים לישון, מרימה כסאות במטבח, מפעילה והמיטבח נוצץ
לכלוכים קצת יותר גדולים צריך להרים אבל ראיתי שגם בטינקו ודומיו צריך להרים
גם לשבת אנחנו שוטפים איתו אבל עם קצת יותר השקעה, מנקים אותו טוב, מחליפים סמרטוטים (למרות שהוא מכבס אותם).
החסרונות שהוא לא נכנס מתחת לכל הדברים (אם הייתי יודעת מראש כשקניתי את הספה והמיטות הייתי לוקחת בגובה שהוא נכנס)
וצריך קצת להכין לו את השטח,אבל לדעתי שווה את הכמה דקות ארגון בשביל לקבל אחר כך רצפה נקיה בלי מאמץ. אה וזה גם עושה מוטיבציה לסדר...
וכמובן שצריך תחזוקה שוטפת.
אם מעניין אותך דברים ספציפיים יכולה לענות בכיף.
אין תחליף לספונג'ה אנושיתיש עכשיו מבצע על הדגם X20 plus
אני משתמש שנים ברובוט שואב, שזה מצוין.
השאלה האם השטיפה שלו זה תחליף לספונג'ה המסורתית?
@גברת אחת
הי,החלטתי בס"ד לקנות שואב שוטף של דרימי.
אשמח לדעת:
תודה רבה רבה!!
איפה המדריך לא מוצאת...לא מטפס מדרגות אולי ממש קטנות
עובד בנטפרי אחרי שמתקינים אמולטור וכו' ובשביל ההתקנה הראשונית צריך סמארטפון כתבתי פה בפורום מדריך . תחפשו ותמצאו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים