כי לאף אחד שם אין תסמינים....למה אתם כ''כ תמימים, בערים ירוקות אף אחד לא נבדק! זה הכל!
ובגלל שהם לא נבדקים הם לא ממלאים את מחלקות הקורונה?למה אתם כ''כ תמימים, בערים ירוקות אף אחד לא נבדק! זה הכל!
כי יושבים בבית יומיים עד שמרגישים טוב ואז הולכים לעבודה כרגילכי לאף אחד שם אין תסמינים....
ואיפה החולים קשה?כי יושבים בבית יומיים עד שמרגישים טוב ואז הולכים לעבודה כרגילתחשבו ,יושר =יראת שמים=יראת שמים=אדם שומר ומצוות.(רובם)
מי אמר ? לך תדע באיזה בית חולים הם..ואיפה החולים קשה?
מתאדים?
חחח.כי לאף אחד שם אין תסמינים....
כנראה תלוי מנטליות או מה...חחח.
חברה שלי, חילונית תל אביבית [שונאת את ביבי ובטוחה שסיפור המסכות קשורה אליו]
הייתה במסיבת יום הולדת, 50 חבר'ה בלי מסכה ח"ו.
הייתה שם הדבקה המונית של עוד כמה סיבובים.
היא לא הייתה מאלה שהשאירו את הפלאפון באוטו, אז היא קיבלה הודעה להיות בבידוד.
אז היא יוצאת בלי הנייד.
היא קצת משתעלת ונראה לה שאין לה ריח כבר יומיים אבל בקטנה היא טבעונית אז היא לא פוחדת...
זה בערך השיחה שהייתה לי איתה.
חברה קרובה [חברותא ישנה] שאני מאמינה לה.
אז גם שם יש סיסמת "לא נבדקים=לא נידבקים"
לפני כשבוע פלוס, התראיין איש עסקים תל אביבי לערוץ 12 וסיפר, שבתל אביב הקורונה חוגגת רק לא נבדקים.כי לאף אחד שם אין תסמינים....
אם היו עושים סגר אז היינו זוכים לסוכות עם המשפחה או חגי תשרי שמחים יותר ,ממש חבל בסוף כל המדינה תצא למלוןאם באמת יעשו כך אז באמת כל הארץ תהיה אדומה, כי הירוקים לא ישמרו וכולי...
אני מזמן טוענת שצריך לעשות סגר מדיני
דווקא בגל הזה נראה שיש יותר חולים קשה מהציבור החילוני והערבי.ובגלל שהם לא נבדקים הם לא ממלאים את מחלקות הקורונה?
אני לא מבינה למה הרגשה קשה. אם זה ערים שלמות אז החילונים יפגעו בדיוק כמונו.לפי התכנית של פרופ' גמזו, ה"פרוייקטור" החדש
הארץ תחולק לפי רמות
ערים ירוקות -בהם הכל יתנהל כרגיל
ערים אדומות-בהם יתנהלו לפי הגבלות, בתי ספר סגורים וכו' וכו'.
המשמעות מובנת מאליה, לגבי החרדים...
אולי זה צודק ואולי לא
אבל זו הרגשה קשה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים