לגבי הגשמה,
יש ברשת המון הסתייגויות על האמינות.
א. מרוויחים הרבה פחות ממה שהם מבטיחים (איפה שהשקעתי היה רווח של כ7-8 אחוז כשהם הבטיחו כפול 3 מזה ) (בעצם יש להם הרבה סוגי השקעות הנסיון שלי זה בנכסים מניבים עם קבלת תשואה אחת לרבעון)אם אתם פתוחים גם להשקעה בחו"ל, אולי יתאים לכם להשקיע דרך "הגשמה".
יחידות השקעה החל מ-20,000$. אני מכירה את התנהלותם מקרוב, הם ישרים.
בגדול מומלץ, למרות שיש לי כמה הסתיגויות ( ההסתיגויות לגבי סגנון ההשקעות, ולא על האמינות. ניתן למצוא אצלם השקעות כדאיות. אשמח לפרט באישי)
אפשר קצת יותר מידע על השקעה בשוק ההון? וכן על ההיבט ההלכתי אם בדקתם?בקריות יש את חברת ראש שקט,
אני מכיר כמה חברים שהתעסקו איתם והיו מרוצים מאוד,
לגבי אחוזי תשואה ועוד מידע על כל מקום בארץ אני ממליץ על אתר מדלן,
יש שם מידע מסודר הכולל אחוזי תשואה ממוצעים לפי גודל דירות בכל עיר ושכונה בארץ,
מחירי נכסים מעסקאות אחרונות, מידע על פיתוח עתידי, מיצב סוציואקונומי, וכו'.
לגבי שוק ההון כמו שהומלץ פה הסולידית, אבל שוק ההון ממש לא מתאים לכל אחד.
א. מרוויחים הרבה פחות ממה שהם מבטיחים (איפה שהשקעתי היה רווח של כ7-8 אחוז כשהם הבטיחו כפול 3 מזה ) (בעצם יש להם הרבה סוגי השקעות הנסיון שלי זה בנכסים מניבים עם קבלת תשואה אחת לרבעון)
ב. הם משלמים שיביאו להם לקוחות, אז אם אכן אתם מרוויחים מלהביא להם לקוחות ,לא שזה פסול אבל ראוי שתציינו את זה.
קריות.אשמח לכל רעיון מבעלי נסיון.
במחיר הזה בק. אתא לא כדאי לנסות!בקריות.
(קרית אתא)
אני גרה בצפון במיקום מעורבמה בגדול אפשר להרוויח משכירות במקומות אלה?
אפשר לשאול איפה?אני גרה בצפון במיקום מעורב
לא ושוב פעם לא רבתי להתקרב למקומות האלו "הרוצה לשקר ירחיק עדותו" וד"ל ואצטרף מכל לב למש"כ רק חיובי.אם אתם פתוחים גם להשקעה בחו"ל, אולי יתאים לכם להשקיע דרך "הגשמה".
יחידות השקעה החל מ-20,000$. אני מכירה את התנהלותם מקרוב, הם ישרים.
בגדול מומלץ, למרות שיש לי כמה הסתיגויות ( ההסתיגויות לגבי סגנון ההשקעות, ולא על האמינות. ניתן למצוא אצלם השקעות כדאיות. אשמח לפרט באישי)
אני יגיד לך מה עושים,
שואלים ב''פרוג'' ... ואח"כ משקיעים, ומייד מרוויחים מאות אלפי ש"ח,
ואח"כ יש סיכוי גם למליונים,רק אם יש לכם מזל טוב, וניק נדיר המליץ לך,
על השקעה עוד יותר נדירה, במקום עוד יותר נדיר.
בהצלחה רבה.
אפשר לראות קצת כאן@cha123
האם יש בזה בעיה הלכתית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים