היכן ניתן לקנות?

• הוסף לסימניות
גופי תאורה בסגנון הזה
Screenshot_20240314-132430~2.png
Screenshot_20240314-132414~2.png

• הוסף לסימניות
לא מכירה בארץ, אבל כשבניתי פוסט תאורה מאליאקספרס, נתקלתי בכאלה מומלצים, לדעתי שווה כולל המכס

• הוסף לסימניות
אני קניתי ללקוחות שלי, לא ממליצה לך היות וזה מגיע ככדור סגור
ורק ידיים ממש טובות ועדינות יצליחו לסדר את זה כמו שנראה לך בתמונה

• הוסף לסימניות
אני קניתי ללקוחות שלי, לא ממליצה לך היות וזה מגיע ככדור סגור
ורק ידיים ממש טובות ועדינות יצליחו לסדר את זה כמו שנראה לך בתמונה
יש לי מישהו מומחה שיתקין את זה. אפשר לשאול איפה קנית?

• הוסף לסימניות
לא מכירה בארץ, אבל כשבניתי פוסט תאורה מאליאקספרס, נתקלתי בכאלה מומלצים, לדעתי שווה כולל המכס
אפשר קישור לפוסט תאורה?

• הוסף לסימניות
אפשר קישור לפוסט תאורה?
יש להיכנס לחתימה [או לחפש את שמי בגוגל] ולכתוב בשורת החיפוש "תאורה"
[אסור לשים קישור לאתר שלי בגוף ההודעה]

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
החנות בקניון רמות קוראים לה Lighting יש להם שרות מעולה
יש גם חנות "לד פלוס" חנות עם שרות מצוין
ויש אחת בשם סופר לד שאולי תוכל גם לעזור לך 0559594600 בהצלחה

• הוסף לסימניות
שבוע טוב
החנות בקניון רמות קוראים לה Lighting יש להם שרות מעולה
יש גם חנות "לד פלוס" חנות עם שרות מצוין
ויש אחת בשם סופר לד שאולי תוכל גם לעזור לך 0559594600 בהצלחה
של מי הפון? יש גם מרגלית תאורה&חשמל ירושלים מעולים בשירות ומחירים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה