יש לי מישהו מומחה שיתקין את זה. אפשר לשאול איפה קנית?אני קניתי ללקוחות שלי, לא ממליצה לך היות וזה מגיע ככדור סגור
ורק ידיים ממש טובות ועדינות יצליחו לסדר את זה כמו שנראה לך בתמונה
גופי תאורה בסגנון הזה צפה בקובץ המצורף 1601351
לייטינגכמו הגוף תאורה בתמונה הראשונה
ראיתי בחנות תאורה שבקניון רמות בירושלים (קומה 3), לא זוכרת איך קוראים לה
של פלאש? ניתן להשיג אצלי ב 05048485333. הנחה ל מעצבות פנים איילהיש לי מישהו מומחה שיתקין את זה. אפשר לשאול איפה קנית?
אפשר קישור לפוסט תאורה?לא מכירה בארץ, אבל כשבניתי פוסט תאורה מאליאקספרס, נתקלתי בכאלה מומלצים, לדעתי שווה כולל המכס
![]()
Langer Ast Kristall Kronleuchter für Esstisch Wohnzimmer moderne Luxus lange Kristall Decke Kronleuchter Pendel leuchte - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
Moderne Chrom Kristall Decke Kronleuchter Beleuchtung Für Esszimmer Wohnzimmer Schlafzimmer Küche Runde Zweig Kristall Kronleuchter - AliExpress 39
![]()
Moderne Luxus Kronleuchter Beleuchtung Gold Hängen Lampe Glas Indoor Wohnkultur Anhänger Lampe für Wohnzimmer Esstisch Schlafzimmer G9 - AliExpress 39
יש להיכנס לחתימה [או לחפש את שמי בגוגל] ולכתוב בשורת החיפוש "תאורה"אפשר קישור לפוסט תאורה?
של מי הפון? יש גם מרגלית תאורה&חשמל ירושלים מעולים בשירות ומחיריםשבוע טוב
החנות בקניון רמות קוראים לה Lighting יש להם שרות מעולה
יש גם חנות "לד פלוס" חנות עם שרות מצוין
ויש אחת בשם סופר לד שאולי תוכל גם לעזור לך 0559594600 בהצלחה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //