תלוי בגובה של הילד, לא תמיד צריך 2 מידות מתחת.של נקטס עונה בול על הדרישות שלך אני לוקחת בד"כ שתי מידות מתחת
Buy Mid Blue - מכנסי ג'ינס קצרים (גיל 3 חודשים עד 7) from Next Israel
Shop for Mid Blue - מכנסי ג'ינס קצרים (גיל 3 חודשים עד 7) at Next Israel. International shipping and returns available. Buy now!www.next.co.il
לא נשארו מידות יש לך עוד קישור?של נקטס עונה בול על הדרישות שלך אני לוקחת בד"כ שתי מידות מתחת
Buy Mid Blue - מכנסי ג'ינס קצרים (גיל 3 חודשים עד 7) from Next Israel
Shop for Mid Blue - מכנסי ג'ינס קצרים (גיל 3 חודשים עד 7) at Next Israel. International shipping and returns available. Buy now!www.next.co.il
www.kidichic.co.il
יש לך אותם לילד מעל גיל 3 ושימי לב שבכל קישור יש לך כמה צבעים אני קונה בד"כ את הכחול שטיפהלא נשארו מידות יש לך עוד קישור?
נשארו מידותלא נשארו מידות יש לך עוד קישור?
לא מדויק, תלוי במה. לילד שלי בן שלוש וחצי יש משנה שעברה מידה 2-3 מספר פריטים, חלק מצויינים וחלק קטנים.אני מחפשת גם, אבל גינס שחורות. לא מצאתי בנקסט רק ממידה 3 שבטח מתאימה לגיל 5 ..
אשמח להמלצות
ספציפית במכנסיים בגיל הזה ממה שיצא לי לנסות המידות ממש גדולותלא מדויק, תלוי במה. לילד שלי בן שלוש וחצי יש משנה שעברה מידה 2-3 מספר פריטים, חלק מצויינים וחלק קטנים.
והוא דווקא נמוך ורזה יחסית.
תלוי מגזר ומקום יישובעד איזה גיל הגיוני לשים לילד מכנס קצר? (הגיוני=נהוג)
בלי קשר לא ממליצה על הגינס השחור מהקישורים שעלו, דוהה בצורה זועתיתי ונראה מחרידספציפית במכנסיים בגיל הזה ממה שיצא לי לנסות המידות ממש גדולות
בעיקר תלוי חיידר והחברים בכיתה ורצון הילד.תלוי מגזר ומקום יישוב
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים