דרוש מידע היכן קונים מכנס קצר לילד בן 3, לא ברמודה.

• הוסף לסימניות
מחפשת מכנס שיושב בול על הילד,צמוד.
חתיך.סגנון זארה אבל לא ב80 ש"ח
עדיפות לג'ינס

• הוסף לסימניות
תקני מכנסי בנות
עומד חתיך על הגוף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
של נקטס עונה בול על הדרישות שלך אני לוקחת בד"כ שתי מידות מתחת

תלוי בגובה של הילד, לא תמיד צריך 2 מידות מתחת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא נשארו מידות יש לך עוד קישור?
יש לך אותם לילד מעל גיל 3 ושימי לב שבכל קישור יש לך כמה צבעים אני קונה בד"כ את הכחול שטיפה

היה לי גם פעם משהו שדומה לזה, לא הקישור הזה ישירות והייתי מרוצה קניתי כמובן מידה קטנה שיעמוד יפה

והמעלה שהם עוברות מילד לילד בכיף.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גם, אבל גינס שחורות. לא מצאתי בנקסט רק ממידה 3 שבטח מתאימה לגיל 5 ..
אשמח להמלצות

• הוסף לסימניות
הדס. יש להם מכנסיים מהממות

• הוסף לסימניות
יש למשהי קישור מומלץ למכנס לבן?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גם, אבל גינס שחורות. לא מצאתי בנקסט רק ממידה 3 שבטח מתאימה לגיל 5 ..
אשמח להמלצות
לא מדויק, תלוי במה. לילד שלי בן שלוש וחצי יש משנה שעברה מידה 2-3 מספר פריטים, חלק מצויינים וחלק קטנים.
והוא דווקא נמוך ורזה יחסית.

• הוסף לסימניות
לא מדויק, תלוי במה. לילד שלי בן שלוש וחצי יש משנה שעברה מידה 2-3 מספר פריטים, חלק מצויינים וחלק קטנים.
והוא דווקא נמוך ורזה יחסית.
ספציפית במכנסיים בגיל הזה ממה שיצא לי לנסות המידות ממש גדולות

• הוסף לסימניות
אני מצאתי בלידר
יש בגינס, גינס כחול וגינס אפור
עולה 25 לזוג ויושב מהמם
צילום מסך 2025-05-20 184321.png

• הוסף לסימניות
עד איזה גיל הגיוני לשים לילד מכנס קצר? (הגיוני=נהוג)

• הוסף לסימניות
ספציפית במכנסיים בגיל הזה ממה שיצא לי לנסות המידות ממש גדולות
בלי קשר לא ממליצה על הגינס השחור מהקישורים שעלו, דוהה בצורה זועתיתי ונראה מחריד
תלוי מגזר ומקום יישוב
בעיקר תלוי חיידר והחברים בכיתה ורצון הילד.

אני יכולה להלביש לילד שלי קצר אבל הוא לא מעונין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה