ואם יותר מ11 בלילה?באזור ה11 שעות בלילה וכשעתיים במהלך היום
אבל בזמנו הרופאה אמרה לי שאם התינוק חיוני, עירני, רגוע, שמח, בדיקות דם טובות, מתפתח כמו שצריך וכו', אז יש תינוקים שצריכים פחות שעות שינה (אבל אאל"ט לא פחות מ7 שעות שינה רצופות בלילה)
זה בסדר גמור לגיל הזה גם 12-13 שעותואם יותר מ11 בלילה?
תינוק שמתעייף ממש כבר מ5-5.30
וישן בצהריים שעה -שעתיים
אני תמיד חושבת מה עדיף - שיישן שעה יותר בלילה (12 או 13)זה בסדר גמור לגיל הזה גם 12-13 שעות
מתי הוא קם? אני לא זוכרת כמה המקסימום אבל נראה לי 12-13 שעות זה עדיין תקין.ואם יותר מ11 בלילה?
תינוק שמתעייף ממש כבר מ5-5.30
וישן בצהריים שעה -שעתיים
לישון שעה יותר בלילה, כשהולכים לישון מידי עייפים השינה נהיית פחות איכותית.אני תמיד חושבת מה עדיף - שיישן שעה יותר בלילה (12 או 13)
או לסחוב אותו והוא מסכן כבר לא יודע מה לעשות עם עצמו
קם ב6.30 בערךמתי הוא קם? אני לא זוכרת כמה המקסימום אבל נראה לי 12-13 שעות זה עדיין תקין.
אם זה יותר מ12-13 שעות הייתי עושה בדיקות דם ואם הכל תקין, מתייעצת על לבדוק שינה במעבדת שינה האם השינה שלו איכותית
ברור לישון!אני תמיד חושבת מה עדיף - שיישן שעה יותר בלילה (12 או 13)
או לסחוב אותו והוא מסכן כבר לא יודע מה לעשות עם עצמו
אני כותב שאני מכיר ואתם כותבים שזה לא מדויק?!5 אחה"צ להשכיב???
נשמע לא מדויק
תבדוק חובת דיווח..אני כותב שאני מכיר ואתם כותבים שזה לא מדויק?!
מאיפה הביטחון הזה?
כנראה הכוונה שזה נדיר וחריג.אני כותב שאני מכיר ואתם כותבים שזה לא מדויק?!
מאיפה הביטחון הזה?
בלת"ק.זהו! חייבים סוף לסיפור הזה,
הילדים קמים מאד מוקדם, וכל בוקר אנחנו קמים לבלגןןןן
שולחן המטבח עם צלחות קורנפלקס, ושאר מאכלים והבלגן חוגג,
בסלון משחקים מפוזרים, יצירות ודפים עם צבעים..
כמה אפשר להספיק בבוקר אחד?
אנא עיצות איך להעביר את השעות המוקדמות בצורה שפויה, בלי להפוך את כל הבית..
חשבתי שזה רק אצלי!!!!!!!!כמו 'הכנת עוגה' במיטה מקמח, דבש, סוכר וכל מה שמצאו בארון
יש כאלה שאין להם את האתגר הזהאל דאגה!
עוד מעט יגיע הקור האמיתי ויתחיל האתגר הבא: לנסות למשוך אותם מהפוך...
בהצלחה גם בזה.
אין שום קשר ולפעמים קמים מוקדם כי לא ישנו בזמן..מי שקם מוקדם ישן מוקדם
אולי יש מקום להאחר את שעת השינה
לא בהכרחבלת"ק
צרות של עשירים,
את הילדים שלי אני משכיבה לישון ב19.00
וגם ב7.30 בבוקר צריכה לקלף אותם מהמיטות,
וזה לא משנה איזה גיל,
הלוואי עלי איזה בוקר קסום כזה, להתעורר ולגלות אותם משחקים בנחת,
ולגביי הבלאגן, אצלנו קמים לבלאגן בכל מקרה, בלילה עייפים מכדי לסדר,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים