אף אחד לא ערך פה אבחוןבאמת מלחיץ האבחונים שאנשים נותנים כאן באשכול בשלוף....
אנשים קצת זהירות, לא נסחפתם?!
לכתוב שזה נראה אוטיזם על סמך תיאור חלקי?
זה נראה לכם אחראי???
אני די בהלם...!!!
גננת: מי איבחן אותו? אמא: ניק אנונימי מפרוגבאמת מלחיץ האבחונים שאנשים נותנים כאן באשכול בשלוף....
זה נראה לכם אחראי???
אני די בהלם...!!!
אפשר ללמד עליהם זכות שהם מתכוונים לחלק של הקצבה.......באמת מלחיץ האבחונים שאנשים נותנים כאן באשכול בשלוף....
זה נראה לכם אחראי???
אני די בהלם...!!!
עדיין - חכמים היזהרו בדבריכם!!!אף אחד לא ערך פה אבחון
בסה"כ העירו שיש מקום להיות עירניים
שפכת אותי מצחוק....גננת: מי איבחן אותו? אמא: ניק אנונימי מפרוג
גננת: מתחיל בג'? זאת אני...
זה עובד גם לכיוון ההפוךעדיין - חכמים היזהרו בדבריכם!!!
לדעתי בכל מקרה עדיף להרגיע מאשר להלחיץ, אפשר לכתוב בניסוח זהיר שיש מקום לאבחון כללי של הילד, אבל לא לזרוק אבחונים כמו ASD...זה עובד גם לכיוון ההפוך
על סמך מה מחליטים פה ניקים שזה נובע מחכמה יתירה?!
יואאוואני לומדת את התחום, ובמהלך הלימודים עברנו קורס "פיתוח חשיבה"...
והמנחה דיברה בדיוק על כאלו ילדים.
אמא יקרה!
הילד שלך מאד חכם! ומה שאת מתארת לא מצביע על שום בעיה!!!!!
הסקרנות שלו בסה"כ מפתחת לו את החשיבה.
מאד מאד חבל אם תתעלמי מהשאלות שלו!
כשאת עונה לילד (כמובן מה שאת מצליחה...)
את בונה לו את החשיבה, והילד הזה בעז"ה יגדל ילד עם חשיבה מפותחת!
העולם מסקרן ומעניין אותו, וחבל שיאבד ענין, ויפסיק לחקור מה שקורה סביבו.
כמובן שאת בנ"א ומותר להתעלם לפעמים, וכן, אפשר לענות משהו כמו "כי השוקו טעים ליוסי..." ואם זה ממשיך אז "כי השוקו מתוק וטעים..."
וכן להחזיר בשאלה (לא בכל פעם ששואל) ואת תראי שהוא יפתיע אותך עם התשובות שלו! (מנסיון...)
לעיתים זה נראה מוגזם, אבל יתכן שזה בגלל שהוא קטן והעולם כביכול נראה "גדול" מהבנתו, ובהמשך זה יתמתן (אני מקווה שלא יפסיק לגמרי...)
ושוב, בכל מקרה כדאי לנסות לענות לו על השאלות.
בהצלחה!
והרבה נחת!
אני פשוט אומרת את מה שלמדתייואאוו
את מעודדת.
לפי מה שלמדת, זה תקין לגיל הזה?
כי כאן כל מני ניקים טענו שזה יותר מתאים לגיל 3-4
שלי פחות מזה ( שנתיים ועשרה) ולא גומרת עם ה'למה'. אני מתחרפנת כבר. מרגישה בלופ.כי כאן כל מני ניקים טענו שזה יותר מתאים לגיל 3-4
זוהי דעתך והיא לגיטימיתלדעתי בכל מקרה עדיף להרגיע מאשר להלחיץ, אפשר לכתוב בניסוח זהיר שיש מקום לאבחון כללי של הילד, אבל לא לזרוק אבחונים כמו ASD...
בדיוק.ולכן יש מקום לשים יד על הדופק
זה לא העניין האם דעה של מישהו לגיטימית או לא, כתבתי שאפשר להסב את תשומת הלב של ההורה לגבי המקרה הנ"ל, אבל מכאן ועד לאבחן בשידור חי על אוטיזם וכו', זה לא אחראי, לא הגיוני ולא לגיטימי.זוהי דעתך והיא לגיטימית
אבל אנחנו בפורום פתוח, ויש כאן הרבה דיעות לגיטימיות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים