נכתב ע"י מרשמלו;n5029893:הים של ירושלים - פארק טדי...
מזרקות מים
בנים ובנות
חגיגות...
הייתם?
חוויתם?
מה דעתכם?
רק לי זה מרגיש כמו 'מוקצה'?!?!
גילוי נאות, לא הייתי בעצמי, רק ראיתי תמונות.
נכתב ע"י MHPH1985;n5031130:היינו שם אתמול. אווירה לא משלנו בכלל!
החריד אותי לראות בנות חרדיות! בנות 6+ מסתובבות בבגדי ים...
נכתב ע"י אוריויל;n5031209:כל אחד עם מעט שכל בקדקדו יודע שמקום עם מים בימי החופשה לא ייראה כמו שנראה הכותל המערבי. לא יודעת מה בכלל חשבו אלו שהלכו לשם.
נכתב ע"י מרשמלו;n5031271:וחבל שאין מספיק מודעות למה שקורה שם בשעות שאין מופע אורות.
אני בטוחה שיהיו כאלו שימנעו מללכת לכשידעו לאן זה הגיע!!
כשאין מופע אורות יש "ים"...נכתב ע"י אפשרי;n5031326:סליחה על השאלה, אבל מה יש כשאין מופע אורות?
והאם זו סיבה לא ללכת לשם גם כשיש מופע אורות?
נכתב ע"י MHPH1985;n5031130:היינו שם אתמול. אווירה לא משלנו בכלל!
החריד אותי לראות בנות חרדיות! בנות 6+ מסתובבות בבגדי ים...
נכתב ע"י מרשמלו;n5029893:הים של ירושלים - פארק טדי...
מזרקות מים
בנים ובנות
חגיגות...
הייתם?
חוויתם?
מה דעתכם?
רק לי זה מרגיש כמו 'מוקצה'?!?!
גילוי נאות, לא הייתי בעצמי, רק ראיתי תמונות.
נכתב ע"י פנס בערפל;n5035951:בהחלט!
מצד שני.. ניר ברקת לא ראש העיר של החרדים, ושניהם יודעים את זה.
נכתב ע"י שרינה;n5035971:אותי מחרידים עוד כמה דברים שראיתי
2.ילדים שמגיעים לקניות באיקאה וקופצים על הספות מלמעלה(אלה התלויות בתקרה) ללמטה ,והאמהות שלהן יושבות כאילו הן במשחקיה ומפטפטות להנאתן,וחילונים עומדים המומים!האמת שהתביישתי !
הדברים האלו פשוט מזיקים לציבור החרדי יותר מכל כתבה אנטידתית..
הוא יודע מי הצביע לו ומי לא, ומתנהג בהתאם.נכתב ע"י מרשמלו;n5035973:מי זה 'שניהם'?
ניר ברקת מאוד מעונין למצוא חן בעיני החרדים!
לא נראה לי שזה קשור אליו.
אנחנו צריכים לשמור על עצמינו!!!
כל מה שמישהו מאפשר אנחנו עושים?
נכתב ע"י aser;n5036322:זה אמיתי הקליפ הזה של איקאה??? גם אני ראיתיו, והייתי בטוחה שזה מבוים!!!
לא... לא.... לא... בבקשה.... אל תגידו שזה היה על אמת....
בושות, חילול ה'!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים