הים של ירושלים - פארק טדי - האמנם??

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• הפארק השוודי איקאה - הכניסה חינם.mp4
    3.6 MB · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
אני הייתי שם, רוב רובם של הילדים היו חרדים עם בגדים, הילדים כ"כ עסוקים עם המזרקות ועם עצמם שאפילו לא רואים מי מסביבם, לא הייתי בשעות הכי עמוסות, שמעתי שמשעה 5 והלאה זה הרבה יותר גרוע, אבל בשעות לפנהצ עד 5, זה לא יותר נורא מכל פארק אחר במרחבי הארץ שמסתובבים שם חילונים עם בגדי ים בלי מים - - - או שעושים מעשים גרועים יותר, והילדים לא כ"כ עסוקים במים שזה הדבר הכי אהוב עליהם, ורואים את כל הלכלוך הזה.
כאן כמעט ולא ראיתי חילונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשקו;n5051699:

הזוי!

ממש חילול ה'!!!!!!!!! וכפי הנראה הן ראו שהסריטו...
זה שהאמהות ישבו על הספה, גם לא הכי תקין...
זו ספה לתצוגה ולא למנוחה!
כשהילדים רואים את האימא יושבת לה בכייף, למה שהם לא יקפצו להם בכייף?
:eek:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשקו;n5051699:

אני מקווה שלא יחסמו אותי
אבל אני חושב שזה מה שנקרא חילול ה' ולא הפגנות שהם זכות לגיטימית במדינה דמוקרטית!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MHPH1985;n5031130:
החריד אותי לראות בנות חרדיות! בנות 6+ מסתובבות בבגדי ים...
סתירה מניה וביה, ואם לא, יותר מחריד אותי שהן נקראות חרדיות.

ועכשיו, מישהו יודע מה קורה שם עכשיו? אחרי בין הזמנים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשקו;n5051699:

בשניות האחרונות של הסרטון רואים מישהו שבא להעיר להם (צד שמאל, חולצה צהובה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרינה;n5035971:
אותי מחרידים עוד כמה דברים שראיתי

1.אמא שנכנסה עם ילדיה עם הבגדים למזרקה במרום נווה בבני ברק עם גלגלי ים-אמיתי,ומגיע פקח ומסריט אותה

.
אותי יותר מחריד שהפקח הסריט אותה
מילא הסריט, אבל איך אתה מפיץ? בלי טשטוש פנים?
הייתם רוצים שיתפוס אתכם שוטר במשהו ויסריט אתכם? זו בושה

והאמא - שומעים שהיא אמריקאית כזאת ויכול מאד להיות שלא ידעה שאסור להכנס
לבוא ולהסריט כדי ש..מה? קצת רייטינג? שהחבר'ה בתחנת המשטרה יאמינו לסיפור הפנטסטי? להכפיש את החרדים אם כבר אפשר?

זה שפקח בא ובכזאת זילות מסריט ומעלה ומפיץ זו בעיה יותר חמורה מהאמא שנכנסה עם גלגל ים למזרקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרינה;n5035971:
אמא שנכנסה עם ילדיה עם הבגדים למזרקה במרום נווה בבני ברק עם גלגלי ים-אמיתי,ומגיע פקח ומסריט אותה

הדברים האלו פשוט מזיקים לציבור החרדי יותר מכל כתבה אנטידתית..

הסירטון הזה הופץ בשבוע שעבר ע"י המענינים ...
איך הם מרשים לעצמם?
גול עצמי...
ממש בושה!!

• הוסף לסימניות
בהסרטה של איקאה חוץ מהבושה הגדולה שהאמא יושבת ונותנת לילדים לקפוץ על הספות, הבושה גדולה יותר זה שהאמא השניה עוזרת לילדים לעלות לספות ו...מצלמת אותם. ועל זה נאמר המציאות עולה על כל דמיון! בושה! בושה! בושה! קצת תרבות לא תזיק.

• הוסף לסימניות
יש אומרים
שזה פרסום של איקאה על חוזק הספות שלהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפה דריפה;n5061472:
איזה לא נעים!!
אם הייתי שם הייתי בורחת מבושה.

אוי לנו מיום הדין אוי לנו מיום התוכחה
כך מוסרטים כל מעשינו ומחשבותינו וכשנגיע לאחר 120 לעולם הבא אוי הבושות אוי אוי
אבל עכשיו אפשר עדין לעשות DELETE על הסרט כמובן אם נעשה תשובה ועכשיו זה הזמן לכך א ל ו ל

• הוסף לסימניות
אני צופה בקליפ שוב ושוב ופשוט מסמיקה.
הכי קל לי להתנער ולאמר שזה סרטון לא מייצג,
אבל מה לעשות שמי שנראה כאן אלו לא ילדי רווחה או משפחות פשע, או קבוצת תמהונים ברבריים
אלא נשים חרדיות שנראות אמהות נהדרות ומסורות, וילדים שנראים חמודים ומחונכים ומטופחים.
ברור לי ,ואני מוכנה להתערב על כך- שאף אחת מהאמהות שם לא מרשה לקפוץ בבית על הספה!
מה קורה אצלנו כשאנחנו מגיעים למקומות ציבוריים?
מה מתפספס בדרך ?
וזה קורה בפארקים , ובלונה פארק, ובחופי הים , ובכל מקום שהציבור שלנו מגיע אליו בהמוניו- יש זילות בשמירה על רכוש ציבורי ועל נקיון.
עכשיו ברור לי שאזכה להתקפות רבות אבל לדעתי זו האמת העצובה והיא חייבת להיאמר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי טל;n5061513:
וזה קורה בפארקים , ובלונה פארק, ובחופי הים , ובכל מקום שהציבור שלנו מגיע אליו בהמוניו-

אמרת כאן הרבה דברים
לא חושבת שזה קשור לציבור שלנו, אלא ל"המוניו"
הכי טבעי בעולם, שכשיגיע קהל גדול הלכלוך והבלגן לאחר מכן - יהיו גדולים
אבל זה לא קשור לציבור שלנו!!!
מקומות שהציבור לא שלנו מגיע בהמוניו נראים הרבה הרבה יותר גרוע!

מה קרה כאן ספציפית, אני לא יודעת
אבל מציאות שכל מי שראה הזדעזע
וכל מי שראה גינה. וכן, זה בפירוש לא מייצג

מה שיתכן מאד, שהחופש הזה הוציא את האמהות מדעתן או את דעתן מהן.. אבל אל דאגה, זה נגמר היום :)

• הוסף לסימניות
אבל מה לעשות שמי שנראה כאן אלו לא ילדי רווחה או משפחות פשע, או קבוצת תמהונים ברבריים
אלא נשים חרדיות שנראות אמהות נהדרות ומסורות, וילדים שנראים חמודים ומחונכים ומטופחים.
ברור לי ,ואני מוכנה להתערב על כך- שאף אחת מהאמהות שם לא מרשה לקפוץ בבית על הספה!
מה מתפספס בדרך ?
וזה קורה בפארקים , ובלונה פארק, ובחופי הים , ובכל מקום שהציבור שלנו מגיע אליו בהמוניו- יש זילות בשמירה על רכוש ציבורי ועל נקיון.

את מזרוחניקית אין שום הסבר אחר למה שכתבת

• הוסף לסימניות
מה מתפספס בדרך ?

השמצה גורפת אם את מרגישה שאת נוהגת כך בבקשה אני לא מוכנה וכמוני כולם שתכללי אותנו במה שלא עשינו מעולם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה