- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלישקף;n5036620:אפשר את הקליפ בבקשה?
זה אמיתי ועוד איך.לא הייתי קוראת לזה קליפ,אלא סרטון מביש...
נכתב ע"י אלישקף;n5036620:אפשר את הקליפ בבקשה?
נכתב ע"י הרשקו;n5051699:בבקשה
סתירה מניה וביה, ואם לא, יותר מחריד אותי שהן נקראות חרדיות.נכתב ע"י MHPH1985;n5031130:החריד אותי לראות בנות חרדיות! בנות 6+ מסתובבות בבגדי ים...
אותי יותר מחריד שהפקח הסריט אותהנכתב ע"י שרינה;n5035971:אותי מחרידים עוד כמה דברים שראיתי
1.אמא שנכנסה עם ילדיה עם הבגדים למזרקה במרום נווה בבני ברק עם גלגלי ים-אמיתי,ומגיע פקח ומסריט אותה
.
נכתב ע"י שרינה;n5035971:אמא שנכנסה עם ילדיה עם הבגדים למזרקה במרום נווה בבני ברק עם גלגלי ים-אמיתי,ומגיע פקח ומסריט אותה
הדברים האלו פשוט מזיקים לציבור החרדי יותר מכל כתבה אנטידתית..
נכתב ע"י ציפה דריפה;n5061472:איזה לא נעים!!
אם הייתי שם הייתי בורחת מבושה.
נכתב ע"י רחלי טל;n5061513:וזה קורה בפארקים , ובלונה פארק, ובחופי הים , ובכל מקום שהציבור שלנו מגיע אליו בהמוניו-
נכתב ע"י רחלי טל;n5061513:אני צופה בקליפ שוב ושוב ופשוט מסמיקה.
הכי קל לי להתנער ולאמר שזה סרטון לא מייצג,
אבל מה לעשות שמי שנראה כאן אלו לא ילדי רווחה או משפחות פשע, או קבוצת תמהונים ברבריים
אלא נשים חרדיות שנראות אמהות נהדרות ומסורות, וילדים שנראים חמודים ומחונכים ומטופחים.
ברור לי ,ואני מוכנה להתערב על כך- שאף אחת מהאמהות שם לא מרשה לקפוץ בבית על הספה!
מה קורה אצלנו כשאנחנו מגיעים למקומות ציבוריים?
מה מתפספס בדרך ?
וזה קורה בפארקים , ובלונה פארק, ובחופי הים , ובכל מקום שהציבור שלנו מגיע אליו בהמוניו- יש זילות בשמירה על רכוש ציבורי ועל נקיון.
עכשיו ברור לי שאזכה להתקפות רבות אבל לדעתי זו האמת העצובה והיא חייבת להיאמר.
נכתב ע"י רחלי טל;n5061513:אני צופה בקליפ שוב ושוב ופשוט מסמיקה.
הכי קל לי להתנער ולאמר שזה סרטון לא מייצג,
אבל מה לעשות שמי שנראה כאן אלו לא ילדי רווחה או משפחות פשע, או קבוצת תמהונים ברבריים
אלא נשים חרדיות שנראות אמהות נהדרות ומסורות, וילדים שנראים חמודים ומחונכים ומטופחים.
ברור לי ,ואני מוכנה להתערב על כך- שאף אחת מהאמהות שם לא מרשה לקפוץ בבית על הספה!
מה קורה אצלנו כשאנחנו מגיעים למקומות ציבוריים?
מה מתפספס בדרך ?
וזה קורה בפארקים , ובלונה פארק, ובחופי הים , ובכל מקום שהציבור שלנו מגיע אליו בהמוניו- יש זילות בשמירה על רכוש ציבורי ועל נקיון.
עכשיו ברור לי שאזכה להתקפות רבות אבל לדעתי זו האמת העצובה והיא חייבת להיאמר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים