- הוסף לסימניות
אני אוהבת את הגננות של הבנות שלי , והכי רוצה בעולם שיתנו להן משכורות מנופחות ולא יעשקו אותן , ושיבואו מסופקות ומאושרות לעבודה בגיל ושיר ורננה.
יש נושא שמקפיץ אותי והוא היד הקלה על ההדק בנושא חופשים.
מילא מה שמשרד החינוך מאשר אני חושקת שיניים ומתפללת לשינוי מהיר ולנהלים שפויים יותר,
ומילא שהחופש הגדול מתקרב ואיתו לחץ הדם שלי מזנק לשיאים כי לי יש שבוע חופש ו-7 שבועות לשבור את הראש,
אבל היתה לנו היום מסיבה בגן ,
המסיבה המקסימה הסתיימה ב-10:30 ואז קרה משהו מענין-
כל האמהות לקחו את הילדות הביתה!
היו כמה אמיצות ששאלו את הגננת אם יש חופש היום והיא ענתה- רשמית זה יום רגיל , אבל אף אחת לא משאירה את הילדה שלה.
ואז התחילו המהומי "לא נעים, מה, אני אהיה הרשעית היחידה שמשאירה בגן?" ו-30 אמהות, חלקן עובדות , חלקן עובדות בבית, חלקן סתם כך בונות עולמות על הספקים בבוקר, ואולי יש כמה שרצו להעיז לנוח ולחלום בבוקר הזה- לקחו בדממה את הילדות ...
מה דעתכן?
יש נושא שמקפיץ אותי והוא היד הקלה על ההדק בנושא חופשים.
מילא מה שמשרד החינוך מאשר אני חושקת שיניים ומתפללת לשינוי מהיר ולנהלים שפויים יותר,
ומילא שהחופש הגדול מתקרב ואיתו לחץ הדם שלי מזנק לשיאים כי לי יש שבוע חופש ו-7 שבועות לשבור את הראש,
אבל היתה לנו היום מסיבה בגן ,
המסיבה המקסימה הסתיימה ב-10:30 ואז קרה משהו מענין-
כל האמהות לקחו את הילדות הביתה!
היו כמה אמיצות ששאלו את הגננת אם יש חופש היום והיא ענתה- רשמית זה יום רגיל , אבל אף אחת לא משאירה את הילדה שלה.
ואז התחילו המהומי "לא נעים, מה, אני אהיה הרשעית היחידה שמשאירה בגן?" ו-30 אמהות, חלקן עובדות , חלקן עובדות בבית, חלקן סתם כך בונות עולמות על הספקים בבוקר, ואולי יש כמה שרצו להעיז לנוח ולחלום בבוקר הזה- לקחו בדממה את הילדות ...
מה דעתכן?
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //