גלואירה מנדורין
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
יש אפשרות להוסיף ווינדווס על זה הקיים?
כלומר שיהיה לי כמו 2 מחשבים על אותו מח?
כן, אבל לא כ"כ מומלץ, לפעמים יש התנגשויות. כבר עדיף דרך וירטואלייש אפשרות להוסיף ווינדווס על זה הקיים?
מה זה אומר דרך וירטואלי?כן, אבל לא כ"כ מומלץ, לפעמים יש התנגשויות. כבר עדיף דרך וירטואלי
אל תתקיני וינדוס חדש, יש שם אפשרות לתיקון הקיים.זה ימחוק לי קבצים של וינדווס שקימים?
זה כמו מחשב בתוך מחשב. זו תוכנה שמדמה כאילו מחשב נפרד, שהוא תחת מערכת ההפעלה הקיימת. כמו כאן.מה זה אומר דרך וירטואלי?
ואיך מבצעים?
אבל זה ישמור את כל מה שאני עושה במחשב השני? או שהכל יצטרך להיות דרך הענן?
ואפשר להסיר בכל רגע נתון?בהצלחה
מסירים את התוכנה דרך תוכנות ותכונות. ואת מערכת ההפעלה מסירים מתוך התוכנה אם רוצים.ואפשר להסיר בכל רגע נתון?
יכול לתת הסבר על תהליך ההסרה?
אחרי התקנת הקובץ בתוכנת רופוס כך:צפה בקובץ המצורף 802197
צריכים להכניס את הדיסק אונקי ובהדלקת המחשב ללחוץ או F8 או F9 תלוי בחברה ולבחור את הדיסק אונקי שיעלה דרכו.
הקובץ לא ירד בשלמותו.
לנסות להוריד שוב.
לא הבנתי, אבל אצלי זה באמת לא ירד בשלמות. הוא רק 2 גיגה במקום 5. רופורס לא נותן לי לעבוד איתולא צריך להוריד שוב
צריך להשתמש בקובץ שירד אתמול. הוא לא נמחק.
רק ברופוס צריך הגדרה אחרת. זה מה שכתבתי ל"המחזק".
אצלך אנ י לא חושב שצריך לעשות שוב עם רופוס.
אין ברירה צריך להוריד חדש.לא הבנתי, אבל אצלי זה באמת לא ירד בשלמות. הוא רק 2 גיגה במקום 5. רופורס לא נותן לי לעבוד איתו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים