הכל התהפך

• הוסף לסימניות
קצת שאריות מסיור כלה בגן הבוטני

• הוסף לסימניות
חזק!

• הוסף לסימניות
וואהוו
אני רוצה את הפזל שתוציא מזה..

• הוסף לסימניות
ואוווו.... מדהים!
לקח לי כמה רגעים בשביל להבין מה קורה שם....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי א.;1904315:
לקח לי כמה רגעים בשביל להבין מה קורה שם....

ואני עדיין לא הבנתי מה קורה בתמונה השנייה....:eek:
זה מדהים!:rolleyes:

• הוסף לסימניות
מדהים!!

• הוסף לסימניות
wow
גלויה!
השמים יצאו ככה עם פילטר פולייזר?(בתקווה שכתבתי נכון)

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשונה, את השניה פחות.

• הוסף לסימניות
עוצר נשימה!
הכתמים השחורים בשמאל זה האוצרות שלך?

• הוסף לסימניות
לא האמנתי.
קקטוס מבקש עזרה מחברי הפורום?!

ואז נכנסתי וראיתי שאכן, לא...:)

עוצר נשימה.

• הוסף לסימניות
הראשונה הכן מדהימה
וכמו שאמרו ,היא מתאימה כ"כ לפאזל........הצבעים שלה !!!!!

• הוסף לסימניות
מד-הים!!!!!!!!!!!!!!!
הסתכלתי על התמונות בפה פעור מהתפעלות, התענגתי על הנוף עוצר הנשימה ועל הצילום האיכותי והמקצועי, ואז פתאום צד את עיני משפט קולע לתמונות שצירפת לכאן: "אין צייר כאלוקינו" מחתימת המידע בהודעה של GolanArt. כמה שזה חזק ונכון!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הבן שלי הציע שתהפוך את המחשב....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1904293:
קצת שאריות מסיור כלה בגן הבוטני

אומנותי!
אהבתי לגמרי.
מלא השראה!

ים הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה