הכל התהפך

• הוסף לסימניות
אימלה, איזה ציור!!!!

{את לא אוהב כאלה תגובות, אבל לא עמדתי בזה.}

מושלם!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari gurt;1904367:
wow
גלויה!
השמים יצאו ככה עם פילטר פולייזר?(בתקווה שכתבתי נכון)
בלי פולרייזר
זאת בכלל תמונה מהממצלמה הישנה שלי Canon 600D
לדעתי היא לא מושלמת מבחינה טכנית, אבל בכל אופן היא חביבה בעיני.

• הוסף לסימניות
מדהים , ובכלל כל מה שאתה מעלה..!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1905023:
זאת בכלל תמונה מהממצלמה הישנה שלי Canon 600D

ואני חשבתי שהיא מה5DIII. תמונה יפיפה.
אפשר נתונים-עדשה [אני סקרן כרוני לגבי עדשות].

הביקורת שלך על עצמך [התמונה...] היא מבחינת תאורה [שהיא נראית מצויינת..] או מבחינת קומפוזיציה [כלל השלישים].

אני מדבר על הראשונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1905051:
ואני חשבתי שהיא מה5DIII. תמונה יפיפה.
אפשר נתונים-עדשה [אני סקרן כרוני לגבי עדשות].

הביקורת שלך על עצמך [התמונה...] היא מבחינת תאורה [שהיא נראית מצויינת..] או מבחינת קומפוזיציה [כלל השלישים].

אני מדבר על הראשונה.
עדשה - 17-50 טמרון
הביקורת שלי היא מבחינת תאורה, יש שם קטעים שרופים במבנה, אם היה לי זמן, הייתי צריך לפתור את זה.

• הוסף לסימניות
אמרו כבר הכל...

פשוט נהנתי. מהיצירתיות ומהביצוע בפועל.

• הוסף לסימניות
מיוחד ביותר,
אחד היפים והנדירים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה