נכתב ע"י רותי ה;1448572:תבדקי במחשב אם בשורת משימות בצד שמאל
יש בועה שמראה על "קבצים שממתינים לצריבה"
נכתב ע"י יעל א;1448588:תפתחי תיקיה ותעשי הדבק.
או תבדקי אולי נשאר על הכרטיס זכרון.
נכתב ע"י OR_Design;1448595:לפי דעתי את יכולה לשחזר מהכרטיס זיכרון עצמו
בדפוס שהייתי עובדת היה תוכנה שמשחזרת הכל רק אם עדיין לא עשית פירמוט דרך המצלמה
30 שקל
מאמינה שיש בעוד מקומות
נכתב ע"י בפ;1448640:אם את בני ברקית אז ידוע לי ש"במעבדה הדיגטלית" ברח' עזרא יש שרות של שחזור קבצים מכרטיס זיכרון.
נכתב ע"י ניקול;1448680:לא לצלם שום תמונות נוספות במצלמה
ולשחזר בעזרת תוכנת recuva (חחח לא להיבהל מהשם שלה. לדעתי זה מגיע מהמילה ריקאבר- שיחזור)
תוכנה מעולה!!
בהצלחה!!
התוכנה שהבאתי לעיל היא RECUVA.נכתב ע"י Alta;1448703:אני גם ממליצה על RECUVA. הגירסה החינמית שלה עושה מצוין את העבודה . יש לי אותה גם בגירסה בתשלום , אין הרבה הבדלים בתוצאות. אם לא תסתדרי, תפני אלי באישי, אני עוסקת הרבה בזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים