הכל נמחק! הצילו!!

• הוסף לסימניות
כל התמונות של החלאקה, ר' חיים שגוזר תלתל, הכ-ל... נמחק!!! עשיתי "גזור" וצרבתי על דיסק, ו- הדיסק מראה שהוא מלא אך לא נצרב דבר!!

יש לכם המלצה על מעבדה לשחזור או משהו שיודע לשחזר קבצים?? בבקשה, אבידה שאין לה תמורה!!!

אודה למסייעים!

• הוסף לסימניות
תבדקי במחשב אם בשורת משימות בצד שמאל
יש בועה שמראה על "קבצים שממתינים לצריבה"

• הוסף לסימניות
מצער לשמוע...
אם זה קרה עכשיו נסי להדביק שוב במקום אחר

• הוסף לסימניות
תפתחי תיקיה ותעשי הדבק.
או תבדקי אולי נשאר על הכרטיס זכרון.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי את יכולה לשחזר מהכרטיס זיכרון עצמו
בדפוס שהייתי עובדת היה תוכנה שמשחזרת הכל רק אם עדיין לא עשית פירמוט דרך המצלמה
30 שקל

מאמינה שיש בעוד מקומות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1448572:
תבדקי במחשב אם בשורת משימות בצד שמאל
יש בועה שמראה על "קבצים שממתינים לצריבה"

כן, היו קבצים כאלה. מחקתי אותם, ועדיין לא ראיתי את התוכן המקורי הצרוב.

עבדתי במחשב שלא שלי כך שאין לי כרגע אפשרות לחזור לשם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1448588:
תפתחי תיקיה ותעשי הדבק.
או תבדקי אולי נשאר על הכרטיס זכרון.

לא, לא נשאר על הכרטיס (עשיתי גזור)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1448595:
לפי דעתי את יכולה לשחזר מהכרטיס זיכרון עצמו
בדפוס שהייתי עובדת היה תוכנה שמשחזרת הכל רק אם עדיין לא עשית פירמוט דרך המצלמה
30 שקל

מאמינה שיש בעוד מקומות

יפה!

עוד לא עשיתי פרמוט. מי יכול לתת לי שרות כזה?

• הוסף לסימניות
תנסי לבדוק במעבדות של פיתוח תמונות
מקווה שתצליחי

• הוסף לסימניות
כל טכנאי יידע לעשות את זה.
או תנסי בעצמך ע"י תוכנות שחזור.
רק אל תעתיקי שום דבר חדש לכרטיס.

• הוסף לסימניות
תנסי לשחזר עם זה:

קבצים מצורפים

• rcsetupתוכנת שחזור קבצים.rar
    2.4 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אם את בני ברקית אז ידוע לי ש"במעבדה הדיגטלית" ברח' עזרא יש שרות של שחזור קבצים מכרטיס זיכרון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בפ;1448640:
אם את בני ברקית אז ידוע לי ש"במעבדה הדיגטלית" ברח' עזרא יש שרות של שחזור קבצים מכרטיס זיכרון.

אנסה מחר אי"ה.

הם יתנו לי גם להעביר קבצים ממצלמה לUSB ?

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם אמרו כבר, אבל העיקר לא לצלם עוד כלום במצלמה!!! רב הסיכויים לשחזר זה אם לא המשכת להעלות עוד קבצים, בהצלחה!!!~!!

• הוסף לסימניות
לא לצלם שום תמונות נוספות במצלמה
ולשחזר בעזרת תוכנת recuva (חחח לא להיבהל מהשם שלה. לדעתי זה מגיע מהמילה ריקאבר- שיחזור)

תוכנה מעולה!!

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
לפי הידוע לי הם משחזרים לתוך הכרטיס עצמו אבל תנסי מה יכול להיות?
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה על RECUVA. הגירסה החינמית שלה עושה מצוין את העבודה . יש לי אותה גם בגירסה בתשלום , אין הרבה הבדלים בתוצאות. אם לא תסתדרי, תפני אלי באישי, אני עוסקת הרבה בזה.

• הוסף לסימניות
מהר מהר לניק "פרסומון"!!!

קרה לי אותו דבר לא מזמן, והוא הציל לי את החומר..
אל תעשי שטויות ואל תנסי לשחזר לבד- לא לגעת!
לפנעמים כשנוגעים יכולים רק להרוס ואז..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניקול;1448680:
לא לצלם שום תמונות נוספות במצלמה
ולשחזר בעזרת תוכנת recuva (חחח לא להיבהל מהשם שלה. לדעתי זה מגיע מהמילה ריקאבר- שיחזור)

תוכנה מעולה!!

בהצלחה!!

נכתב ע"י Alta;1448703:
אני גם ממליצה על RECUVA. הגירסה החינמית שלה עושה מצוין את העבודה . יש לי אותה גם בגירסה בתשלום , אין הרבה הבדלים בתוצאות. אם לא תסתדרי, תפני אלי באישי, אני עוסקת הרבה בזה.
התוכנה שהבאתי לעיל היא RECUVA.

• הוסף לסימניות
בשום אופן לא לשחזר לכרטיס עצמו, תמיד לבחור תיקיה במחשב לשם לשמור קבצים משוחזרים. כך תמיד נשאר סיכוי לעוד ניסיונות עם תוכנות שיחזור שונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה