חיפוש/החלפה הכל על GREP (גרפ) באינדיזיין

ואם אני רוצה לחפש אות או שניים שלאחריה נקודה, מה המחרוזת?
‏‏צילום מסך (8).png

וזה יותר מדוייק מהקודם. (\w במקום נקודה).

איך אוכל למצוא את כל ה"המן", למרות שהטעמים שונים?
תודה רבה

נכון לגמרי
0591-05c7 זה טווח אוניקוד של ניקוד וטעמים אבל לא הכנסתי בחיפוש למצוא יותר מאחד אז כאשר יש ניקוד וטעם בין הי והק' לא מוצא
כנראה אם תוסיף + אחרי הטווח זה ימצא המילה המנוקדת ואם טעמים
עכשיו שאני מסתכל לכאורה ה+ אחרי האות י ושאר אותיות מיותר
קוד:
י[\x{0591}-\x{05c7}]+ה[\x{0591}-\x{05c7}]+ו[\x{0591}-\x{05c7}]+ה

לא יודע אולי יש אופן יותר קל ממה שכתבתי
זה אמור לעבוד רק לשנות האותיות להמן

מה המקבילה בחיפוש והחלפה באינדיזיין ל"טקסט בתיבה חפש את" שבוורד?
למשל אם אני רוצה להחליף את הרווח שאחרי אות אחת / שתיים ונקודה ברווח קשיח

$0 = כל מה שמופיע ב'חפש'.
$1 - קבוצה ראשונה שמופיע ב'חפש'; $2 = קבוצה שניה, וכו'

לדוגמה:

1676917546613.png

מי יודע איך מחפשים סוגרים בתחילת פיסקה עם מספר בתוך הסוגריים ?

איך מוצאים "טאב" ראשון בפסקה, ואיך מוצאים "טאב" אחרון בפסקה?

אשמח לגרפ למציאת מילה בעברית בתוך טקסט אנגלית. תודה!

לכאורה
קוד:
[א-ת]+

אנסה, תודה רבה

לא עזר.. רציתי להכיל סגנון תו באמצע פסקה שכולה אנגלית חוץ מכמה מילים בעברית, דרך גרפ סטייל בסגנון פסקה..

נסה את זה.
הביא לי את זה בזמנו @מענדי מ
קוד:
( |^)\K[[:punct:]"']?([א-ת][\x{0591}-\x{05c7}]{0,}[-׳״"']*)+[^[:alnum:].,]*(?=[.,
$])|([א-ת])

תודה רבה, אנסה כדי לבדוק עבור שימושים אחרים.
לשימוש שהיה לי בו צורך - זה הועיל בדיוק:

לשילוב טקסט עברי בתוך אנגלית, נתנו לי פעם את זה (לצערי לא זוכרת מי), העתקתי לכאן.
תעשו העתק הדבק למה שהדבקתי כאן, למרות שכאן זה נראה לא בסדר.

(["']*[(\x{0591}-\x{05f4}\x{E802}-\x{E805}]+?[.,'";:?!)–-]*\s*)+?(?=\s)

אם תוכלי לכתוב את זה בשדה קוד, זה יסתדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה