למי כן מומלץ ללכת? והאם לנגרים יש אחריות והם לא נעלמים בסוף העבודה?פס פתוח ודאי שיש בעיה פרט לתאורה שבו הדבק יוצא
והמצב של "יכול לשרוד" - אנו לא מחפשים מצב של "יכול" אלא לא לקחת סיכון. כי בהחלט יכול להתקלקל.
אם אין ברירה ורוצים לעשות תאורה תחת הארונות אחרי שהמטבח כבר מוכן, אז עושים פרופיל
אבל ברור שהוא נראה לעין
פס שקוע בתוך הארונות זה קו נקי ואינו נראה. וגם אין בו בעיה במיקום המיבשי כלים,
העץ מחפה עליו.
לכן אדריכליות לא ממליצות ללכת לחברת מטבחים, כי מה שהם לא מעונינים לעשות הם יגידו שאי אפשר...
ומה שהם רוצים למכור בכוח הם אומרים שחובה...
שבוע טוב,
ברצוננו לבצע הכנה בתוך העץ של הארונות העליונים ללדים (חריטה).
בחברת המטבחים אומרים שבעייתי, כיוון שלא אפשרי לשים את הלדים על העץ שתחת המייבשים, פנימי יותר (מקווה שהבנתי אותם נכון).
אשמח לשמוע מנסיונכם,
האם בעייתי? יש פתרון אחר ללדים? (חשוב שיהיה לדים ולא מנורות ארוכות וכדו).
תודה רבה.
להדביק עם סופר 7. נקודה קטנה כל כמה סנטימרים.קחי בחשבון
אם את עושה זכוכית או שייש על הקיר
זה תופס מקום משטח העץ (איפה שהמייבש כלים) ולכאורה א"א לשים פס לדים
לי יש פס הדבקה נפל בכמה מקומות - גולן אשמח לשמוע פתרון
אחרי שעזרת לנו עם המנוע הרועש של הלדים ---נס ועכשיו זה שקט...
מה שכן מומלץ ואפשרי זה לדים מתחת לארונות ואז לעשות חריץ בשיש - כבר בהזמנה
להדביק עם סופר 7. נקודה קטנה כל כמה סנטימרים.
גם אז אפשר,ם את עושה זכוכית או שייש על הקיר
זה תופס מקום משטח העץ (איפה שהמייבש כלים) ולכאורה א"א לשים פס לדים
הפתרון הוא מקסים. לפרטי ולא לתת ללקוח בהכנה ראשונית.להדביק עם סופר 7. נקודה קטנה כל כמה סנטימרים.
עוד משהו לפותחת האשכול
תבדקי מאיפה תצא הנקודה של הלדים ואיפה יונח המנוע
שלא תצא באמצע הקרמיקה אלא בתוך ארון צדדי ואז שיעבור את כל המטבח
ואם יש לך הפסקות בארונות גם צריך לקחת בחשבון
ברור שאלך עם האדריכלית שלי,אם הולכים עם אדריכלית לחברת מטבחים, היא תוכל לכוון על מה להתעקש
ומה לא לקחת.
ככלל, תדעו שכל החברות למיניהם עובדים לטובת כיסם בלבד
אדריכלית אין לה ענין כספי או פירסומי היכן תעשי את העבודה שהיא תכננה לך
אך היא בידע שלה יכולה לכוון ולהדריך וטוב לה יותר שתצאי מרוצה - זה הפרסומת שלה!
ולגבי הנגר הפרטי, יש חוזה מסודר שהנגר מקבל מהאדריכלית לפני תחילת העבודה והוא צריך לחתום עליו,
ובו גם כל השלבים של התשלומים. זה חוסך הרבה מאד עוגמת נפש.
ברור שגם לי יש עוד מה ללמוד,אני רואה שיש לי הרבה מה ללמוד ממך... אני פורש![]()
אני בגדול לא ממליצה על חברות מטבחים בכללמהנסיון שלך איזה חברת מטבחים מומלצת? מעניין לשמוע המלצות נוספות למה ששמעתי עד כה.
ומה לגבי דוגמאות? צריך לבוא מוכנים עם רעיון או שהיום הם גם מחזיקים קטלוגים ודוגמאות?אני בגדול לא ממליצה על חברות מטבחים בכלל
עדיף לקחת כל בעל מלאכה בנפרד.
תכנסי לפורום אדריכלות, כבר נכתב על זה בעבר.
יש לכם תמונה של כזה דבר כדי שאצליח להבין במה מדובר (גם שאדע מה לבקש בחנות - ובכלל באיזה חנות קונים כזה דבר)?1. לא קריטי
2. בד"כ יש שם מעט עץ, אבל
אפשר שהפרופיל יהיה באיזור הזה
באוויר, מולץ לחזר גם לקיר אם אפשרי.
איפה באמת שמים שנאי, ממש בתוך הארון?דרך אגב. חשוב בעת התכנון להכין גם מקום לשנאי
הרבה לא חושבים על זה ואח"כ שוברים את הראש למצוא מקום להניח את השנאי
אולי כדאי לך לעשות 2 יחידות נפרדותאיפה באמת שמים שנאי, ממש בתוך הארון?
ועוד משהו,
יש לי יחידת ארונות עליונים, הפסקה ושוב יחידה של ארונות עליונים.
להתחיל לחצוב וכו, נראה לי בעייתי - אם הלדים מתקלקלים, יהיה על זה כבר חיפוי קרמיקה...
מה באמת עושים במצב כזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים