עזרה הכנסה נוספת-מוצרי פוראוור

טופס הפסקת פעילות-4.jpg
טופס הפסקת פעילות-1.jpg
טופס הפסקת פעילות-2.jpg
טופס הפסקת פעילות-3.jpg
טופס הפסקת פעילות-4.jpg
טופס הפסקת פעילות-1.jpg
טופס הפסקת פעילות-2.jpg
טופס הפסקת פעילות-3.jpg
טופס הפסקת פעילות-4.jpg
טופס הפסקת פעילות-1.jpg
טופס הפסקת פעילות-2.jpg
טופס הפסקת פעילות-3.jpg
טופס הפסקת פעילות-4.jpg
טופס הפסקת פעילות-1.jpg
טופס הפסקת פעילות-2.jpg
טופס הפסקת פעילות-3.jpg
טופס הפסקת פעילות-4.jpg
טופס הפסקת פעילות-1.jpg
טופס הפסקת פעילות-2.jpg

שלחתי בטעות מלאה פעמים אלו התפסים

איך שלחת את המוצרים לתל אביב?

למה לא שלחי את זה אלי ואני אשלח להם חחחח........

המזימה שלהם היא כזו: מי שחפץ לקנות מוצרים שלהם, מציעים לו להיות מפיץ בעצמו ואז הוא יקנה לעצמו יותר בזול.
וכדי לא להיתקע עם השאר הוא מתאמץ למכור אותם,
וכדי למכור אותם הוא ממליץ מאד מאד, מאד על המוצרים שלהם,
וכשהוא רואה שזה לא עובד אז הוא מנסה לייצר מפיצים תחתיו ולהרוויח בלי הסיוט שנקרא "הפצה"
וכנ"ל אותו תהליך גם המפיץ שתחתיו
וכל המפיצים בוודאי ישבחו את המוצרים שלהם
וכך יוצא שיש שיח ברשת ש"המוצרים שלהם מעולים"
ופתאום אתה מגלה שהמשחת שיניים ה "מצויינת" שלהם היא בכלל בלי פלואוריד...
שזה בערך כמו לקנות שמפו בלי הקצפה
או דבק שלא מתייבש
או מזגן בלי גז
או לורדים בלי צבע
או קורונה בלי מוטציה
או חיסון בלי שבבים (אאוץ', ההודעה הזו תימחק)
או לקנות פוראוור בלי להיות מפיץ

כל מילה!!!!!
הוצאת לי את המילים מהמקלדת אחת אחת...
בדיוק לפני כמה שבועות התקשרה אלי אחת בטענה ש"שלחו אותה אלי"... מאוד מעניין שהיא אפילו לא ידעה איך קוראים לי וכינתה אותי בשמי המלא שידוע רק לאגרון בערך...לא משתמשת בו בכלל...
והמליצה לי מאד מאד מאד מאד מאד כמה כדאי להצטרף לקבוצת המפיצות וכמה זה קל ורווחי ובלה בלה בלה...
צחקתי ואמרתי לה חבל לשתינו על הזמן...הגעת לכתובת הכי לא נכונה שיש...
אני עובדת בפרסום כבר שנים ולא תצליחי לשכנע אותי לעולם להצטרף לפירמידה
אז היא כולה הזדעקה לא לא לא זה לא פירמידה זה מוצרים אמיתיים שנמכרים
אמרתי לה כן...אני מכנה את זה כך כי זה במהות אותו רעיון של פירמידה גם אם לא בהגדרה המדוייקת...
ושמעתי שלמוצרים אין אישור רשמי ממשרד הבריאות- היא אמרה לא! מה פתאום- יש להם אישור
אמרתי טוב שאת מעדכנת, שמחה לשמוע שיש. בכל מקרה אותי זה לא משכנע, זה מוצרים שמאד קשה למכור אותם כשיש פתרונות הרבה יותר טובים וזולים ואמינים בשוק.
אמרה לא מה פתאום...נשים מתות על המוצרים האלו!!! מאות נשים מרוצות לקוחות חוזרות אלי שוב ושוב לקנות עוד...
אמרתי לה וואו!!! מעולה!!! מצוין!!! הצלחה אדירה!!!
רק שאלה אחרונה
אם זה אכן כך שמאות נשים קונות מרוצות ממליצות וחוזרות
למה את המוכרת המצליחה והאגדית
עם משכורת של 9 ספרות וכו'...
צריכה להתקשר אלי - אישה שאת לא מכירה ממטר ומצאת פרטים שלה באיזהשהוא מאגר חוקי במידה כזו או אחרת
ולשכנע אותי ממש כאחרונת הקבצניות לאסוף עוד מוכרות. איך בכלל יש לך זמן לזה בשטף המכירות האדיר שמציף אותך?

כאן פחות או יותר הסתיימה שיחתנו.

אני לא יודעת אם אתם משווקות אבל בכל שקר יש קצת אמת אבל האמת קשה להשגה שמה כי צריך וואחד פה....
בגלל זה אני מסיימת איתם את החוזה וחוץ מזה שהם אכלו לי ולבעלי גם את מה שנשאר לנו מהראש
בתקווה להבנה....

למה זה קשור?
פלואוריד לא טוב לבלוטת התריס
למשל מתוך האתר בחירה בריאה:
קיים יחס הפוך בין פלואור ליוד (גם מבחינת יחסיהם ההדדיים כהלוגנים, בטור הלפני-אחרון של הטבלה המחזורית). הפלואור מאוחסן בבלוטת התריס ודוחק משם את היוד, הדרוש לבלוטה לשם יצירת הורמון התירוקסין, המפקח על חילוף החומרים בגוף. צריכת יתר של פלואור גורמת לירידה בתפקוד בלוטת התריס. בראשית המאה העשרים אף נעזרו בו כדי לטפל בפעילות יתר שלה. מניסויים בחיות עולה, שמים מופלרים הורידו את רמות הורמוני בלוטת התריס שייצרה בלוטת יותרת המוח. לפיכך, תשישות בולטת עלולה להגרם כתוצאה מהרעלת פלואור.
מתוך האתר "פוקוס":
הפלואוריד בולם את הפעולה התקינה של ספיגת היוד בבלוטת התריס.
למי שיש בעיות של תת – פעילות הבלוטה (=היפותירואידיזם) או אנשים שמטופלים ב- אלטרוקסין (=Eltroxin) - שהוא תחליף סינטטי להורמון הטבעי המיוצר ע''י בלוטת התריס, חייבים באופן מידי להשתמש במשחות שיניים ללא פלואוריד!

אני יכולה לכתוב פה סיפורים אמיתיים מהשטח מסמרי שיער.
אנשים שמקריבים את הכל כדי לנפח את חשבון הבנק שלהם.
חח את לא צריכה ללכת יותר מדי רחוק
לכי לכוכבי הרשת שמעלים תמונה שלהם עם מוצר מדהים שאתם ממש חיבים לנסות!
הם הופכים למגוחכים בעיני נוראות באותו רגע
אבל הם עושים מזה לא מעט כסף!
ולגבי פוארואר לא ניסתי ולא אנסה למכיר מוצרים שלהם
אבל שאלה לי ,אם החברה כ"כ מצליחה
למה הם מנסים בכח לדחוף לי את המוצרים? אני לא אמורה להבין לבד שזה טוב עבורי?
כי בד"כ מוצרים טובים אני משתדלת לקנות:rolleyes:
לדעתי כל החברה הזו באה לעשות כסף דרך נשים חרדיות תמימות
לפני שנה וחצי בערך היתה כתבה בתוך משפחה
על חברה עם דפוס פעולה דומה
שהביאה אנשים למצבים נוראים והתנהלה כמו סוג של כת
חייבת לומר שפוארואר הרבה יותר ממזכירה את תחום ההתנהלות שלהם
ובעיני אין דבר יותר נבזי! מלנצל תמימות של נשים חרדיות שרובן לא חשופות למידע ולא מבינות את הבעיה בחברות האלו...

המזימה שלהם היא כזו: מי שחפץ לקנות מוצרים שלהם, מציעים לו להיות מפיץ בעצמו ואז הוא יקנה לעצמו יותר בזול.
וכדי לא להיתקע עם השאר הוא מתאמץ למכור אותם,
וכדי למכור אותם הוא ממליץ מאד מאד, מאד על המוצרים שלהם,
וכשהוא רואה שזה לא עובד אז הוא מנסה לייצר מפיצים תחתיו ולהרוויח בלי הסיוט שנקרא "הפצה"
וכנ"ל אותו תהליך גם המפיץ שתחתיו
וכל המפיצים בוודאי ישבחו את המוצרים שלהם
וכך יוצא שיש שיח ברשת ש"המוצרים שלהם מעולים"
ופתאום אתה מגלה שהמשחת שיניים ה "מצויינת" שלהם היא בכלל בלי פלואוריד...
שזה בערך כמו לקנות שמפו בלי הקצפה
או דבק שלא מתייבש
או מזגן בלי גז
או לורדים בלי צבע
או קורונה בלי מוטציה
או חיסון בלי שבבים (אאוץ', ההודעה הזו תימחק)
או לקנות פוראוור בלי להיות מפיץ
סתם נזכרתי....

Screenshot_20210727-102442_WhatsApp.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה