- הוסף לסימניות
זהו זה נראה לי מהדברים שלוקח זמןעוד לא שלחתי
למה זה קשור?למשל אנשים שיש להם בעיה עם בלוטת התריס
עוד לא שלחתי
גם אני רוצה לשלוחזהו זה נראה לי מהדברים שלוקח זמן
ואז עובר הפג תוקף והכל הלך לפח
אז תעזרו לי שזה לא יקרה איך בדיוק עושים את זה...
יש איזה שליח מצידם שאני אוכל להעביר להם?
למה מצחיק?למה לא שלחי את זה אלי ואני אשלח להם חחחח........
המזימה שלהם היא כזו: מי שחפץ לקנות מוצרים שלהם, מציעים לו להיות מפיץ בעצמו ואז הוא יקנה לעצמו יותר בזול.
וכדי לא להיתקע עם השאר הוא מתאמץ למכור אותם,
וכדי למכור אותם הוא ממליץ מאד מאד, מאד על המוצרים שלהם,
וכשהוא רואה שזה לא עובד אז הוא מנסה לייצר מפיצים תחתיו ולהרוויח בלי הסיוט שנקרא "הפצה"
וכנ"ל אותו תהליך גם המפיץ שתחתיו
וכל המפיצים בוודאי ישבחו את המוצרים שלהם
וכך יוצא שיש שיח ברשת ש"המוצרים שלהם מעולים"
ופתאום אתה מגלה שהמשחת שיניים ה "מצויינת" שלהם היא בכלל בלי פלואוריד...
שזה בערך כמו לקנות שמפו בלי הקצפה
או דבק שלא מתייבש
או מזגן בלי גז
או לורדים בלי צבע
או קורונה בלי מוטציה
או חיסון בלי שבבים (אאוץ', ההודעה הזו תימחק)
או לקנות פוראוור בלי להיות מפיץ
פלואוריד לא טוב לבלוטת התריסלמה זה קשור?
חח את לא צריכה ללכת יותר מדי רחוקאני יכולה לכתוב פה סיפורים אמיתיים מהשטח מסמרי שיער.
אנשים שמקריבים את הכל כדי לנפח את חשבון הבנק שלהם.
@הודיה בביוףגם אני רוצה לשלוח
אולי נצטרף למשלוח ביחד
סתם נזכרתי....המזימה שלהם היא כזו: מי שחפץ לקנות מוצרים שלהם, מציעים לו להיות מפיץ בעצמו ואז הוא יקנה לעצמו יותר בזול.
וכדי לא להיתקע עם השאר הוא מתאמץ למכור אותם,
וכדי למכור אותם הוא ממליץ מאד מאד, מאד על המוצרים שלהם,
וכשהוא רואה שזה לא עובד אז הוא מנסה לייצר מפיצים תחתיו ולהרוויח בלי הסיוט שנקרא "הפצה"
וכנ"ל אותו תהליך גם המפיץ שתחתיו
וכל המפיצים בוודאי ישבחו את המוצרים שלהם
וכך יוצא שיש שיח ברשת ש"המוצרים שלהם מעולים"
ופתאום אתה מגלה שהמשחת שיניים ה "מצויינת" שלהם היא בכלל בלי פלואוריד...
שזה בערך כמו לקנות שמפו בלי הקצפה
או דבק שלא מתייבש
או מזגן בלי גז
או לורדים בלי צבע
או קורונה בלי מוטציה
או חיסון בלי שבבים (אאוץ', ההודעה הזו תימחק)
או לקנות פוראוור בלי להיות מפיץ
משהי הצליחה להחזיר??@הודיה בביוף
האם החזרתם כבר את החבילה? ואם כן אשמח שתפרטו איך בדיוק.....
אם יש כאן מישהי שרוצה להחזיר להם מוצרים, אשמח לקנות מוצרים מסוימים במחיר שקנית.משהי הצליחה להחזיר??
לקחתי משלוחן מהספר טלפונים ושלחתי להם@הודיה בביוף
האם החזרתם כבר את החבילה? ואם כן אשמח שתפרטו איך בדיוק.....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים