- הוסף לסימניות
דוגמאות?ארוחת בוקר אני מתכוונת בבית לפני הגן, תחשבי מה הם אוהבים לאכול ולא רק לחם אלא דברים שאפשר לאכול בבית
אני אוהבת לתת תפוח או בננה, פתיחה טובה על הבוקר
אבל זה לא ממש ארוחת בוקר...
דוגמאות?ארוחת בוקר אני מתכוונת בבית לפני הגן, תחשבי מה הם אוהבים לאכול ולא רק לחם אלא דברים שאפשר לאכול בבית
תנסי לתת להם ארוחת ערב מוקדם לפני שמשחקים ועייפיםבדיוק. קלעת לקו מחשבה שלי.
בצהרון הבנתי שאוכלים מעולה. אז לגבי ארוחת צהריים אני ממש רגועה ב"ה.
אבל אי אפשר להיות רק עם ארוחת צהריים
יש לך רעיונות למאפינס?
אני ממש משתדלת בערב להכין משהו מזין במקום הבוקר אך שוב, הם עייפים נורא ומוסחים מדי מרוב עייפות
צריכה רעיונות לבוקר לילדים סרבני כל ממרח אפשרי
פרוסת לחם אחת בלי שום ממרח (וגם אותה ברור לי שהם זורקים לפחמה הילדים שלכם לוקחים לבית הספר/תלמוד תורה?
אם זה מה שהם אוכלים גם בארוחת ערב הם בררנים אמיתיים, אם בארוחת ערב הם אוכלים משהו אחר- תנסי להכין בכמות כפולה לבוקר.ת'אמת?
לחם עם שוקולד.
זהו, אין על מה לדבר על משהו אחר.אחרת הם יצומו עד הצהרים
משתדלת בארוחות ערב וצהרים, לאזן עם מאכלים בריאים.
הצחקת אותם.אם זה מה שהם אוכלים גם בארוחת ערב הם בררנים אמיתיים, אם בארוחת ערב הם אוכלים משהו אחר- תנסי להכין בכמות כפולה לבוקר.
פשטידה בשומר חום?הצחקת אותם.
ביצים וירקות, אם נשלחים ללימודים, נגמרים בפח.
חייב להיות חתוך טרי!
הם פשוט מפונקים זה מה יש.הצחקת אותם.
ביצים וירקות, אם נשלחים ללימודים, נגמרים בפח.
חייב להיות חתוך טרי!
תרשי לי לנחש שאין לך סרבנים אמייתים, נכון?הם פשוט מפונקים זה מה יש.
תנסי להרגיל אותם בבית למשהו שהם יכולים לקחת לבית ספר.
הבכורה שלי אוכלת רק פיתה עם שוקולד בבוקר.ת'אמת?
לחם עם שוקולד.
זהו, אין על מה לדבר על משהו אחר.אחרת הם יצומו עד הצהרים
משתדלת בארוחות ערב וצהרים, לאזן עם מאכלים בריאים.
מה זה שומר חום?פשטידה בשומר חום?
יש לי סרבנים קטנים, אבל מכירה סרבנים אמיתיים. זה הדבר היחיד שעוזר- להרגיל בבית.תרשי לי לנחש שאין לך סרבנים אמייתים, נכון?
משאירה לי אנרגיות לדברים אחרים.יש לי סרבנים קטנים, אבל מכירה סרבנים אמיתיים. זה הדבר היחיד שעוזר- להרגיל בבית.
השאלה היא איך מרגילים ילד סרבן לאוכל חדש- אני מוכנה לתת הדרכה קצררה אם את מעוניינת.
לא מזלזלת באוכל בריא, כן מורידה היסטריה.הבכורה שלי אוכלת רק פיתה עם שוקולד בבוקר.
בבית אוכלת כמעט הכל....... כוללל הכל. אבל היא אוהבת טרי.
אם לא הכל חוזר הביתה.
מפחדת שהקטנים לא ילכו בעקבותיה....
מנסה לשמור על פך השמן הטהור ושולחת סנדוויצ'ים בריאים....
מה זה שומר חום?
מדובר בילדים שלא אוכלים פשטידה גם אחה"צ.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים