סתם אגב חברה שלי בררה אצלם וזה לא מקום חרדי בכלל!!לאחרונה פרסמו את המודעה המופיעה מטה.
לא סגרו. אני בקשר איתם וניתן עדיין להרשם. המימון המלא נסגר ועדיין יש אפשרות למימון חלקי. אני רוצה לשמוע חוו"ד ממישהי שלמדה/ עוסקת בזה כדי לא לבזבז זמן על מקצוע ללא ביקוש וכד'הי
ע"פ מה ששמעתי, סגרו לימודים אלו במרכז החרדי.
לאחרונה פרסמו את המודעה המופיעה מטה.
אשמח גם לשמוע פרטים נוספים.
הלימודים מתחילים אחרי החגים.
גם בבני ברק זה ככה?לא סגרו שום לימודים במרכז החרדי להיפך
הם אפילו פתחו סניפים בעוד ערים.
סתם אגב חברה שלי בררה אצלם וזה לא מקום חרדי בכלל!!
הם אמרו לה שכל הבנות שם עם סמארטפונים והבנות דתיות ולא חרדיות
וכשהיא שאלה לגבי המרצים אמרו לה שברור שהמרצים בנים כי אחרת מי ילמד.
גם בבני ברק זה ככה?
אני העדפתי אותם כי מדובר במוסד חרדי.
אחרת, יש את מכללת "עתיד" בת"א שפרסמה על פתיחת מסלולי הנדסאים נפרדים לחרדים/ות במסלול של שנה ו8 חוד'...ובמימון מלא ממשרד התמ"ת
האמת היא שזה מה שקורה בלימודים גבוהים בכל מקום שאינו סמינר. ומה בנוגע למרצים?אני מכירה את סניף בני ברק ואכן רוב הבנות בטווח רחב על הסקאלה הדתית-חרדית מודרנית. איך שהבנתי הם מקבלים בוגרות מוסדות חרדיים בלי לבדוק רמה רוחנית כלל וללא הקפדה על תקנון כלשהוא, מה שאומר שכל נושרת של בית יעקב יכולה להתקבל לשם, וככה זה נראה.
מה שאני כתבתי על המקום שלא חרדי זה המודעה ש @רחלי 66 פרסמה על הלימודים של הקריה ללימודי הנדסה וטכנולוגיה לא על המרכז החרדי.אני מכירה את סניף בני ברק ואכן רוב הבנות בטווח רחב על הסקאלה הדתית-חרדית מודרנית. איך שהבנתי הם מקבלים בוגרות מוסדות חרדיים בלי לבדוק רמה רוחנית כלל וללא הקפדה על תקנון כלשהוא, מה שאומר שכל נושרת של בית יעקב יכולה להתקבל לשם, וככה זה נראה.
לגבי המרצים נראה לי שהם כן משתדלים להביא מרצות, אבל לא יודעת אם מתחייבים לכך.האמת היא שזה מה שקורה בלימודים גבוהים בכל מקום שאינו סמינר. ומה בנוגע למרצים?
מה שאני כתבתי על המקום שלא חרדי זה המודעה ש @רחלי 66 פרסמה על הלימודים של הקריה ללימודי הנדסה וטכנולוגיה לא על המרכז החרדי.
הלימודים קשים?מה השאלה?
אשמח לעזור
הלימודים ממש קשים?אני עדיין בלימודים
מבחינת הלימוד זה קצת מאתגר אבל הפלוס הגדול זה שהלימודים הם 4 פעמים בשבוע בשעות סבירות.
ומבחינת העבודה ימים יגידו מקווה שהמאמץ שווה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים