דרוש מידע הכשרת הנדסאי מיכשור רפואי

• הוסף לסימניות
מסלול די חדש בציבור החרדי שיש לו כרגע אפשרויות מימון. מישהו מכיר מקרוב? למד את זה?
מישהי/ו יודע מה רמת הביקוש למקצוע הנ"ל וכמה הוא מעניין? אשמח לשמוע פרטים.

• הוסף לסימניות
מדובר בלימודים ארוכים, המקצועות די מעניינים, טעימות מפיסיקה, כימיה, ביולוגיה. הרבה אנטומיה ופיזיולוגיה, אופטיקה, גניקולוגיה
לדעתי הלימודים יותר מעניינים מהעבודה :)
העבודה עצמה מתפשטת להרבה תחומים, אפשר לעבוד בהנדסת מכשור, ז"א בדיקת הציוד, ביצוע כיולים והתאמות, תקינות וכו'
יש את הכיוון היותר מעבדתי, ניתוח נתונים
הבני שהרבה עובדות גם במכירות, אנשי שטח, שיווק ציוד רפואי או רכזי בקרה
לגבי רמת ביקוש - אין לי מושג
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שעובדת בתחום?

• הוסף לסימניות
הי
ע"פ מה ששמעתי, סגרו לימודים אלו במרכז החרדי.
לאחרונה פרסמו את המודעה המופיעה מטה.
אשמח גם לשמוע פרטים נוספים.
הלימודים מתחילים אחרי החגים.

קבצים מצורפים

• לימודי מכשור רפואי.jpg
    לימודי מכשור רפואי.jpg
    KB 115 · צפיות: 315
  • הוסף לסימניות
לא סגרו שום לימודים במרכז החרדי להיפך
הם אפילו פתחו סניפים בעוד ערים.
סתם אגב חברה שלי בררה אצלם וזה לא מקום חרדי בכלל!!
הם אמרו לה שכל הבנות שם עם סמארטפונים והבנות דתיות ולא חרדיות
וכשהיא שאלה לגבי המרצים אמרו לה שברור שהמרצים בנים כי אחרת מי ילמד.

• הוסף לסימניות
IMG-20190703-WA0052.jpg

• הוסף לסימניות
הי
ע"פ מה ששמעתי, סגרו לימודים אלו במרכז החרדי.
אשמח גם לשמוע פרטים נוספים.
הלימודים מתחילים אחרי החגים.
לא סגרו. אני בקשר איתם וניתן עדיין להרשם. המימון המלא נסגר ועדיין יש אפשרות למימון חלקי. אני רוצה לשמוע חוו"ד ממישהי שלמדה/ עוסקת בזה כדי לא לבזבז זמן על מקצוע ללא ביקוש וכד'

• הוסף לסימניות
לא סגרו שום לימודים במרכז החרדי להיפך
הם אפילו פתחו סניפים בעוד ערים.

סתם אגב חברה שלי בררה אצלם וזה לא מקום חרדי בכלל!!
הם אמרו לה שכל הבנות שם עם סמארטפונים והבנות דתיות ולא חרדיות
וכשהיא שאלה לגבי המרצים אמרו לה שברור שהמרצים בנים כי אחרת מי ילמד.
גם בבני ברק זה ככה?
אני העדפתי אותם כי מדובר במוסד חרדי.
אחרת, יש את מכללת "עתיד" בת"א שפרסמה על פתיחת מסלולי הנדסאים נפרדים לחרדים/ות במסלול של שנה ו8 חוד'...ובמימון מלא ממשרד התמ"ת

• הוסף לסימניות
גם בבני ברק זה ככה?
אני העדפתי אותם כי מדובר במוסד חרדי.
אחרת, יש את מכללת "עתיד" בת"א שפרסמה על פתיחת מסלולי הנדסאים נפרדים לחרדים/ות במסלול של שנה ו8 חוד'...ובמימון מלא ממשרד התמ"ת

אני מכירה את סניף בני ברק ואכן רוב הבנות בטווח רחב על הסקאלה הדתית-חרדית מודרנית. איך שהבנתי הם מקבלים בוגרות מוסדות חרדיים בלי לבדוק רמה רוחנית כלל וללא הקפדה על תקנון כלשהוא, מה שאומר שכל נושרת של בית יעקב יכולה להתקבל לשם, וככה זה נראה.

• הוסף לסימניות
אני מכירה את סניף בני ברק ואכן רוב הבנות בטווח רחב על הסקאלה הדתית-חרדית מודרנית. איך שהבנתי הם מקבלים בוגרות מוסדות חרדיים בלי לבדוק רמה רוחנית כלל וללא הקפדה על תקנון כלשהוא, מה שאומר שכל נושרת של בית יעקב יכולה להתקבל לשם, וככה זה נראה.
האמת היא שזה מה שקורה בלימודים גבוהים בכל מקום שאינו סמינר. ומה בנוגע למרצים?

• הוסף לסימניות
מה שאני כתבתי על המקום שלא חרדי זה המודעה ש @רחלי 66 פרסמה על הלימודים של הקריה ללימודי הנדסה וטכנולוגיה לא על המרכז החרדי.

• הוסף לסימניות
האמת היא שזה מה שקורה בלימודים גבוהים בכל מקום שאינו סמינר. ומה בנוגע למרצים?
לגבי המרצים נראה לי שהם כן משתדלים להביא מרצות, אבל לא יודעת אם מתחייבים לכך.

מה שאני כתבתי על המקום שלא חרדי זה המודעה ש @רחלי 66 פרסמה על הלימודים של הקריה ללימודי הנדסה וטכנולוגיה לא על המרכז החרדי.

אז לא הבנתי אותך נכון, אבל בכל אופן מה שאני כתבתי זה על המרכז החרדי להכשרה מקצועית.

• הוסף לסימניות
אני עדיין בלימודים
מבחינת הלימוד זה קצת מאתגר אבל הפלוס הגדול זה שהלימודים הם 4 פעמים בשבוע בשעות סבירות.
ומבחינת העבודה ימים יגידו מקווה שהמאמץ שווה

• הוסף לסימניות
אני עדיין בלימודים
מבחינת הלימוד זה קצת מאתגר אבל הפלוס הגדול זה שהלימודים הם 4 פעמים בשבוע בשעות סבירות.
ומבחינת העבודה ימים יגידו מקווה שהמאמץ שווה
הלימודים ממש קשים?
צריך להיקרע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה