- הוסף לסימניות
אכן, כך גם אני שמעתי בנוגע לשחיטה, שהצוותים שלהם טובים.דוקא השחיטה של בדץ בית יוסף היא שחיטה ברמה לא רעה של מהדרין- כמו השחיטות המוכרות
הבעיה היא במערך ההיקפי
אכן, כך גם אני שמעתי בנוגע לשחיטה, שהצוותים שלהם טובים.דוקא השחיטה של בדץ בית יוסף היא שחיטה ברמה לא רעה של מהדרין- כמו השחיטות המוכרות
הבעיה היא במערך ההיקפי
לפי אתר כושרות, השחיטה של העופות היא ברמה טובה, כמו גם שחיטת הבקר הנעשית בחו"ל. משא"כ שחיטת הבקר בארץ.אכן, כך גם אני שמעתי בנוגע לשחיטה, שהצוותים שלהם טובים.
הכינו לנו אומלט במקום לעיננו...משתי ביצים ישר למחבת...בלי לבדוק...
הכשר מהדרין אמור לתת מענה למי שלא נוהג כך, בכ"א זו לא דעה גורפתיש דעות שהיום לא צריך לבדוק ביצים כי יש בלולים רק תרנגולות נקבות.....
אפשר בבקשה לפרט את שמות המסעדות (ואם אפשר גם את שם המשגיח)?מברור שערכתי אצל מומחה כשרות הוא מנה לי מספר מסעדוצ שבהם ניתן לאכול בכשרות הנ"ל, שהמשגיחים שם נמצאים כל היום והם יראים ושלמים.
מה זה זבל בשחיטה?הם גם לוקחים את כל "הזבל" של הבדצים
ומה לגבי המשגיחים?
יש עוד הרבה מה לברר על הכשר מעבר לסוג המוצרים שהם משתמשים בו...
לשם המחשה, אחי ממלא את מקומו של ה'משגיח' במסעדה ביפו מידי פעם.
הוא בחור חמוד בן 18 בלי שום ידע במערכת כשרות, למקרה ששאלתם.
כן,יש דעות שהיום לא צריך לבדוק ביצים כי יש בלולים רק תרנגולות נקבות.....
יש דעות שהיום לא צריך לבדוק ביצים כי יש בלולים רק תרנגולות נקבות.....
כן,
בעלי כל פעם אומר לי את זה
התשובה שלי היא- שאם הוא היה רואה את מה שאני רואה- הוא לא היה אומר כך...
יש מקור לזה?גם אם יש דם הוא מותר כי זה לא הדם האסור
מה שמצאתי בינתייםיש מקור לזה?
din.org.il
כשרות של הבד"צ עולה המון כסף.אז למה שבעל המקום לא יקח כשרות של הבדצ זה יותר רווחי
כל מקום לגופו, צריך לברר על/עם המשגיח.מה זה אומר מבחינת עופות, בשרים, ירקות, חסלט, ברירה
השגחה במקום והשגחה היקפית?
חשוב מאד!!
כי אם לפי נהלי הכשרות ההיא אין להביא מוצר אחר שהוא לא בד"ץ, אז הוא יודע שהמשגיח יכול להוריד לו את התעודה והוא יפסיד הכלדבר שני מה קורה שחסר מוצר בהכשר בדצ למה שבעל המקום ישמע למשגיח ולא יביא את המוצר מכשרות אחרת אם לפי הוראות הרבנות ניתן להשתמש במוצר זה?
אפשר מקור?דוקא השחיטה של בדץ בית יוסף היא שחיטה ברמה לא רעה של מהדרין- כמו השחיטות המוכרות
דבר שלא שכיחכי אם לפי נהלי הכשרות ההיא אין להביא מוצר אחר שהוא לא בד"ץ, אז הוא יודע שהמשגיח יכול להוריד לו את התעודה והוא יפסיד הכל
חמירא סכנתא מאיסורא.אם היינו אלרגים למאכלים לא כשרים עד מוות,
שכל פעם שהיינו אוכלים בשר עם בעיות כשרות
חלב עם בעיות כשרות (יש דבר כזה)
ואפילו חסה עם בעיות כשרות
בטח במטבח של מסעדה שיכול להיות כל כך הרבה סוגי חששות,
אם היינו אלרגים לזה עד מוות
האם עדיין היינו מתפלספים???
האם היינו ממשיכים להסתמך על ---
נקודה למחשבה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים