מירי ממודיעין עילית
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מחפשת המלצות להלבנת שיניים בכל סוג שהוא
תודה רבה.
תודה רבה.
מה זה אומר איך עושים את זה?פשוט לצחצח עם סודה לשתיה - ותראי ישועות.
הסתייגות: נתון בויכוח.
ז"א ודאי מלבין השאלה האם הורס את הציפוי.
גם בקרב רופאי שיניים יש את הויכוח.
איך שמים זה אבקה ...שמים על המבקשת שיניים כמות, נניח בגודל גרעין של תפוח,
ומצחצחים רגיל לפי הכללים.
דודה של אימי (מעל גיל 90 עד 120)
ככה מצחצחת כך מקום המדינה, או קודם, לא בדקתי, אפילו בלי משחת שיניים!!
ובלע"ר נשארה עם השיניים שלה. נדיר לגילה!!
תנסי, שופכים מעט ישירות על המברשת, זה בסדר.איך שמים זה אבקה ...
מה זה??? בחיים לא שמעתי על זה.....למה לא לנסות הלבנת שיניים בליזר?
מערבבים עם מים ליצירת משחה.... קראתי פעם מהצריך להיות היחס בין האבקה למים אבל זה פרח מזכרוני... אני מאוד רוצה להלבין את השיניים אבל משהו שלא יגרום להרס....איך שמים זה אבקה .
זה לא יועיל פעם- שלוש בשנה.... זה צחצוח על בסיס יומימי לקבלת שיניים לבנות (האם זה באמת עובד? תגלו כבר את הסוד!!! למישהי יש ניסיון עם זה???)אבל לא נראה לי שפעם-שלוש בשנה, למשל - זה יעשה קטסטרופה...
סודה לשתייה עם מי חמצן עובד נהדר כמלבין שיניים טבעי ואנשים רבים מעידים על כך. ערבבו כמות קטנה של מי חמצן עם מעט סודה לשתייה כדי ליצור מעין משחה. צחצחו שיניים כרגיל, וודאו שאתם מצחצחים גם את השיניים האחוריות. מי חמצן הם סוכן אנטי בקטריאלי שעובד נהדר כמנקה פה וחניכיים ושומר על פה נקי מחיידקים.איך שמים זה אבקה ...
מערבבים עם מים ליצירת משחה.... קראתי פעם מהצריך להיות היחס בין האבקה למים אבל זה פרח מזכרוני... אני מאוד רוצה להלבין את השיניים אבל משהו שלא יגרום להרס....
זה לא יועיל פעם- שלוש בשנה.... זה צחצוח על בסיס יומימי לקבלת שיניים לבנות (האם זה באמת עובד? תגלו כבר את הסוד!!! למישהי יש ניסיון עם זה???)
כנראה שזה תלוי בסוג שיניים או משהו כזה.... אבל כל הרעיון הוא שאני נמנעת מהלבנה הוא כי אני לא רוצה לחמצן את השיניים שלי! חימצון הורס את השיניים... ואם אני שמה מי חמצן אז לא הועלתי פה כלום ואני יכולה ללכת על הלבנה מקצועית... אי אפשר עם מים? לא עוזר?ניסיתי כמה חודשים עם סודה לשתיה ומי חמצן לפי יחס והנחיות מומצלים ולא עזר כלום
אני אשמח לשמוע יותר פרטים מניסיון דווקא!למה לא לנסות הלבנת שיניים בליזר?
אוקיי אז הלכתי לבדוק, ומתברר שזה באמת בטעם מנטה, אבל כנראה שיש רמות של מנטה, כי צחצחתי בחיים שלי עם משחות בטעם מנטה שהיו חריפות.אז מה זה?? לרוב, המשחות הן בטעם מנטה... או בטעם תות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים