מידע שימושי הלבנת שיניים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
פשוט לצחצח עם סודה לשתיה - ותראי ישועות.
הסתייגות: נתון בויכוח.
ז"א ודאי מלבין השאלה האם הורס את הציפוי.
גם בקרב רופאי שיניים יש את הויכוח.
מה זה אומר איך עושים את זה?
אתם ניסתם ככה ועזר?

• הוסף לסימניות
שמים על המבקשת שיניים כמות, נניח בגודל גרעין של תפוח,
ומצחצחים רגיל לפי הכללים.
דודה של אימי (מעל גיל 90 עד 120)
ככה מצחצחת כך מקום המדינה, או קודם, לא בדקתי, אפילו בלי משחת שיניים!!
ובלע"ר נשארה עם השיניים שלה. נדיר לגילה!!

• הוסף לסימניות
שמים על המבקשת שיניים כמות, נניח בגודל גרעין של תפוח,
ומצחצחים רגיל לפי הכללים.
דודה של אימי (מעל גיל 90 עד 120)
ככה מצחצחת כך מקום המדינה, או קודם, לא בדקתי, אפילו בלי משחת שיניים!!
ובלע"ר נשארה עם השיניים שלה. נדיר לגילה!!
איך שמים זה אבקה ...

• הוסף לסימניות
אם לא אכפת לך על הציפוי אז יש גם מדבקות
אפשר להזמין מאליאקספרס

• הוסף לסימניות
גם בעיתונים מתפרסמים מודעות על המדבקות,
נראה לי שזה מלבין הכי טוב
פשוט תעקבי שבוע-שבועיים.

• הוסף לסימניות
אבל הבנתי שגם סודה לשתיה וגם הלבנה פשוטה הורסים את השיניים... לאמא שלי אמרה לי מניסיון שהיא עשתה הלבנה וזה הרס לה את השיניים (הם שמים מי חמצן וזה גורם להלבנה שגורמת גם להרס השיניים) ולכן היא לא רוצה שאני אעשה הלבנה.... אני רוצה עם סודה לשתיה אבל אני מפחדת על הציפוי... מהו הציפוי הזה בכלל? וזה יהיה נורא אם לא יהיה לי אותו?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
איך שמים זה אבקה ...
תנסי, שופכים מעט ישירות על המברשת, זה בסדר.
(אני מראש פותחת פתח קטנטן לסודה לשתיה כי כל השימושים שלי נח לי שהפתח קטן.
לידיעה!
אני לא מלבינה עם סודה לשתיה.
אבל לא נראה לי שפעם-שלוש בשנה, למשל - זה יעשה קטסטרופה...

• הוסף לסימניות
למה לא לנסות הלבנת שיניים בליזר?

• הוסף לסימניות
איך שמים זה אבקה .
מערבבים עם מים ליצירת משחה.... קראתי פעם מהצריך להיות היחס בין האבקה למים אבל זה פרח מזכרוני... אני מאוד רוצה להלבין את השיניים אבל משהו שלא יגרום להרס....
אבל לא נראה לי שפעם-שלוש בשנה, למשל - זה יעשה קטסטרופה...
זה לא יועיל פעם- שלוש בשנה.... זה צחצוח על בסיס יומימי לקבלת שיניים לבנות (האם זה באמת עובד? תגלו כבר את הסוד!!! למישהי יש ניסיון עם זה???)

• הוסף לסימניות
איך שמים זה אבקה ...
סודה לשתייה עם מי חמצן עובד נהדר כמלבין שיניים טבעי ואנשים רבים מעידים על כך. ערבבו כמות קטנה של מי חמצן עם מעט סודה לשתייה כדי ליצור מעין משחה. צחצחו שיניים כרגיל, וודאו שאתם מצחצחים גם את השיניים האחוריות. מי חמצן הם סוכן אנטי בקטריאלי שעובד נהדר כמנקה פה וחניכיים ושומר על פה נקי מחיידקים.

סודה לשתייה הוא חומר גרגרי, לכן חשוב לבדוק שיש לכם מספיק מי חמצן לערבב עם הסודה לשתייה, אם לא, החומר ישפשף את האמייל מהשיניים, ואמייל לא צומח חזרה. המשחה לא צריכה להיות מחוספסת כלל וכלל.

• הוסף לסימניות
מערבבים עם מים ליצירת משחה.... קראתי פעם מהצריך להיות היחס בין האבקה למים אבל זה פרח מזכרוני... אני מאוד רוצה להלבין את השיניים אבל משהו שלא יגרום להרס....

זה לא יועיל פעם- שלוש בשנה.... זה צחצוח על בסיס יומימי לקבלת שיניים לבנות (האם זה באמת עובד? תגלו כבר את הסוד!!! למישהי יש ניסיון עם זה???)

ניסיתי כמה חודשים עם סודה לשתיה ומי חמצן לפי יחס והנחיות מומצלים ולא עזר כלום :(

• הוסף לסימניות
ניסיתי כמה חודשים עם סודה לשתיה ומי חמצן לפי יחס והנחיות מומצלים ולא עזר כלום
כנראה שזה תלוי בסוג שיניים או משהו כזה.... אבל כל הרעיון הוא שאני נמנעת מהלבנה הוא כי אני לא רוצה לחמצן את השיניים שלי! חימצון הורס את השיניים... ואם אני שמה מי חמצן אז לא הועלתי פה כלום ואני יכולה ללכת על הלבנה מקצועית... אי אפשר עם מים? לא עוזר?

• הוסף לסימניות
קראתי עכשיו שיש הרבה רופאים שממש מתנגדים לשימוש בסודה לשתיה- זה גורם לשחיקה של האימייל בצורה רצינית.... לא שמעתי מאף אחד שזה גורם הרס לשיניים אבל עובדה שזה מה שקרה..... יכול להיות שזה משהו חד פעמי? אני רוצה לשמוע קצת יותר... ו- המדבקות באמת מועילות? יש החזרים מקופות החולים (לאומית) על הלבנה בקשתיות? זה עולה אלף עד אלף חמש מאות וזה יקר מאוד!!!!....

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
משחת שיניים קולגייט אופטיק וויט- colgate optic white
הלבין לי מאד את השיניים תוך שימוש של תקופה.

• הוסף לסימניות
אז מה זה?? לרוב, המשחות הן בטעם מנטה... או בטעם תות
אוקיי אז הלכתי לבדוק, ומתברר שזה באמת בטעם מנטה, אבל כנראה שיש רמות של מנטה, כי צחצחתי בחיים שלי עם משחות בטעם מנטה שהיו חריפות.
אני לא אחת שאוהבת מנטה- ובמשחה הזאת זה כמעט ולא מורגש.
אין לי מניות בקולגייט, אבל ממליצה לנסות, אצלי זה עבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה