הלוואה אשראי ברגע בפועלים ע"ס 200,000 בריבית 5.4 בפריסה עד 84 חודשים האם מומלץ להון עצמי עבור דירה שנייהלא ידוע לי השינוי, ואני בוא נאמר בעדינות יחסית מעודכן, אשמח לקבל מקורות אם יש.היה 18 שונה ל24
במקס וישראכרט ניתן לקבל יותר זול אם תביאו צילום מסך \ הצעה מהבנק שאתם יכולים לקבל ריביות זולות בגדול הרעיון הוא שהם נותנים אחוז פחות מהבנק בפועל בישראראכרט ניתן להגיע ל4.6% ובמקס ל4.35%בהלואה חוץ בנקאית אפשר להגיע לריבית נמוכה יותר
(לי יש נסיון עם מקס, לא בדקתי במקומות אחרים)
אני הגעתי ל3.3+פרייםבמקס וישראכרט ניתן לקבל יותר זול אם תביאו צילום מסך \ הצעה מהבנק שאתם יכולים לקבל ריביות זולות בגדול הרעיון הוא שהם נותנים אחוז פחות מהבנק בפועל בישראראכרט ניתן להגיע ל4.6% ובמקס ל4.35%
אני הגעתי למה שכתבתי מצו"ב (שלחתי צילומי מסך מההצעה הזולה של פועלים)אני הגעתי ל3.3+פריים
אבל יכול להיות שאפשר להגיע לפחות
תלוי בסכום ובמצב...
במקס וישראכרט ניתן לקבל יותר זול אם תביאו צילום מסך \ הצעה מהבנק שאתם יכולים לקבל ריביות זולות בגדול הרעיון הוא שהם נותנים אחוז פחות מהבנק בפועל בישראראכרט ניתן להגיע ל4.6% ובמקס ל4.35%
לסטודנט פועלים נותן עד 60,000 ב4.1 72 תשלומים ומעל זה ב5.4 או ב72 תשלומים או ב84 לא זוכר בדיוקקבלתי כסטודנט 5.4 במקום 11.2!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: