הלוואה אשראי ברגע בפועלים ע"ס 200,000 בריבית 5.4 בפריסה עד 84 חודשים האם מומלץ להון עצמי עבור דירה שנייה

• הוסף לסימניות
זה התכוונתי שלא ידוע ולכאורה לפי דבריך זה כך.
לא התכוונתי לשלול מה שאמרת.

• הוסף לסימניות
בהלואה חוץ בנקאית אפשר להגיע לריבית נמוכה יותר
(לי יש נסיון עם מקס, לא בדקתי במקומות אחרים)
במקס וישראכרט ניתן לקבל יותר זול אם תביאו צילום מסך \ הצעה מהבנק שאתם יכולים לקבל ריביות זולות בגדול הרעיון הוא שהם נותנים אחוז פחות מהבנק בפועל בישראראכרט ניתן להגיע ל4.6% ובמקס ל4.35%

• הוסף לסימניות
במקס וישראכרט ניתן לקבל יותר זול אם תביאו צילום מסך \ הצעה מהבנק שאתם יכולים לקבל ריביות זולות בגדול הרעיון הוא שהם נותנים אחוז פחות מהבנק בפועל בישראראכרט ניתן להגיע ל4.6% ובמקס ל4.35%
אני הגעתי ל3.3+פריים
אבל יכול להיות שאפשר להגיע לפחות
תלוי בסכום ובמצב...

• הוסף לסימניות
אני הגעתי ל3.3+פריים
אבל יכול להיות שאפשר להגיע לפחות
תלוי בסכום ובמצב...
אני הגעתי למה שכתבתי מצו"ב (שלחתי צילומי מסך מההצעה הזולה של פועלים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה