באיזה סכום מדובר ?אשמח למידע/ המלצות היכן כדאי לקחת הלוואה לשלמת הון עצמי לרכישת דירה.
כולם, גם לבעלי חשבון, השאלה מה הריבית..מקפיץ:
האם יש בנק שנותן הלוואה של סכום 100,000 ש"ח, (לא ע"ח המשכנתא) בפתיחת חשבון?
בפתיחת חשבון כמעט כל הבנקים נותנים רק הלוואות קטנות יותר של עשרות אלפים ללא ריבית כלל בתנאי העברת משכורת קבועה.מקפיץ:
ריביות כאלו זה רק בלקיחת משכנתא.מרכנתיל נותנים עד 150,000 ריבית P-0.5 אם אני לא טועה
למעבירי משכורת, אחרי פתיחת חשבון חדש
בדרך כלל לוקח כשבועיים ויותר עד שהדיווח עובר לבנק ישראל למאגר האשראי, לא לוקח אחריות.מישהו יודע לומר לי אם אני נמצא אחרי אישור סופי של משכנתא, לפני ביצוע, אם אני לוקח הלוואה אחרת בשלב כזה האם עלולה להיות לזה השפעה על דירוג האשראי שלי או על חישוב ההוצאות החודשי שלי בביצוע הסופי של המשכנתא?
ממה שידוע לי בנק יהב היחיד שנותן סכומים עד 250K לפריסה של 18 שנה ללא שיעבוד נכס, ואפשרי בריבית פריים +1 ואני יודע שיש להם גם בסכומים פחות רק פריים, אך דורשים שיהיו לקוחות בדירוג מעולה.מקפיץ:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים