הלוואה להשלמת הון עצמי

• הוסף לסימניות
אשמח למידע/ המלצות היכן כדאי לקחת הלוואה לשלמת הון עצמי לרכישת דירה.

• הוסף לסימניות
במזרחי מי שפותח חשבון מקבל הלוואה עד 30K ללא ריבית
כמובן שצריך לעשות הפקדה לחשבון כל חודש על סכום מסויים
ואם יש לך קרן פנסיה, השתלמות וכו או חסכון בחברת ביטוח אפשר לקחת ע"ח החסכון או הקרן פנסיה הלוואה

• הוסף לסימניות
מקפיץ:
האם יש בנק שנותן הלוואה של סכום 100,000 ש"ח, (לא ע"ח המשכנתא) בפתיחת חשבון?

• הוסף לסימניות
מקפיץ:
בפתיחת חשבון כמעט כל הבנקים נותנים רק הלוואות קטנות יותר של עשרות אלפים ללא ריבית כלל בתנאי העברת משכורת קבועה.
לבעלי חשבון קיים יש ברוב הבנקים הלוואות של סדר גודל 100 א"ש עם ריבית קצת מעל הפריים.

• הוסף לסימניות
מרכנתיל נותנים עד 150,000 ריבית P-0.5 אם אני לא טועה
למעבירי משכורת, אחרי פתיחת חשבון חדש

• הוסף לסימניות
מרכנתיל נותנים עד 150,000 ריבית P-0.5 אם אני לא טועה
למעבירי משכורת, אחרי פתיחת חשבון חדש
ריביות כאלו זה רק בלקיחת משכנתא.
מרכנתיל מבדיקה של החודש האחרון יכולים להגיע ללקוחות בעלי עו"ש ומשכורת מקסימום לפריים +0.4%

• הוסף לסימניות
ממליצה לבדוק מול הבנק שלך,
לכל הבנקים יש הלוואות ללקוחות לוקחי משכנתא.

• הוסף לסימניות
במזרחי מידיעה מהשבוע האחרון ללוקחי משכנתא אולי גם רק למעבירי חשבון 100000 בפריים - 1 פריסה 12 שנה
ממש שווה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לומר לי אם אני נמצא אחרי אישור סופי של משכנתא, לפני ביצוע, אם אני לוקח הלוואה אחרת בשלב כזה האם עלולה להיות לזה השפעה על דירוג האשראי שלי או על חישוב ההוצאות החודשי שלי בביצוע הסופי של המשכנתא?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לומר לי אם אני נמצא אחרי אישור סופי של משכנתא, לפני ביצוע, אם אני לוקח הלוואה אחרת בשלב כזה האם עלולה להיות לזה השפעה על דירוג האשראי שלי או על חישוב ההוצאות החודשי שלי בביצוע הסופי של המשכנתא?
בדרך כלל לוקח כשבועיים ויותר עד שהדיווח עובר לבנק ישראל למאגר האשראי, לא לוקח אחריות.

• הוסף לסימניות
מקפיץ:
ממה שידוע לי בנק יהב היחיד שנותן סכומים עד 250K לפריסה של 18 שנה ללא שיעבוד נכס, ואפשרי בריבית פריים +1 ואני יודע שיש להם גם בסכומים פחות רק פריים, אך דורשים שיהיו לקוחות בדירוג מעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה