מאפים הלחם הכי טעים בשכונה----

העני, אפשר להכניס לתוכו בצל מטוגן וגבינצ?

@ה. בקר מצאתי, תודה! אבל חיפשתי יותר משהו בסגנון של הלחם הזה ספציפית.
למתכון הזה, נראה לך שילך אוכמניות?
שוב תודה ענקית!

@ה. בקר יש אפשרות להוסיף את הזרעונים או את התוספת אחרי ההתפחה? אני רוצה להכין 3 סוגים שונים.

נערך לאחרונה ב:
@ה. בקר מצאתי, תודה! אבל חיפשתי יותר משהו בסגנון של הלחם הזה ספציפית.
למתכון הזה, נראה לך שילך אוכמניות?
שוב תודה ענקית!
לא התכוונתי שתכיני את המתכון ההוא.
התכוונתי שבהחלט אפשר עם פירות יבשים ואפילו העליתי משהו דומה ושתכיני עם המתכון שכאן

אבל בטח ילך עם אוכמניות.
רק שהם ילכלכו לך את הבצק
אא"כ הן טריות ויבשות, לא רטובות ומגירות צב

חיפשתי היום רעיון לארוחת בוקר, ונזכרתי במתכון הזה.
יצא אליפות!!!
תודה העני!

קבצים מצורפים

• IMG_20231030_100611.jpg
    IMG_20231030_100611.jpg
    4 MB · צפיות: 84
  • IMG_20231030_102107.jpg
    IMG_20231030_102107.jpg
    3.8 MB · צפיות: 82
מצטרפת לתודות

הכנתי אתמול בצק ללא הגדרת מטרה... (משולב קמח חיטה לבן וכוסמין מלא)
ומפאת הצום לא היה לי כח להתעסק איתו יותר מידי
נזכרתי במתכון הזה
שפכתי קמח על השיש וכו'...
יצא מדהים!!!! למרפא הפלא אפילו הילדים הבררנים שלי התלהבו שיצא לחם כפרי כמו בתמונות....
אכלנו עם מרק והיה נהדר.

תודה

הכנתי היום ויצא רך בטירוףף וממש טעים
הבצק היה נוח לעבודה
וזה פשוט קל וכיף להכין
פעם ראשונה שאני מכינה לחם ויצא נדיר!!
תודה רבה!!

קבצים מצורפים

• DSC_0000309.jpg
    DSC_0000309.jpg
    KB 365.2 · צפיות: 40
  • DSC_0000310.jpg
    DSC_0000310.jpg
    KB 365.1 · צפיות: 39

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה