מאפים הלחמניות הכי טריות בכיתה----

אחרי שראיתי כ"כ הרבה תגובות נלהבות, החלטתי לראשונה בחיי לאפות חלות (לחמניות עשיתי פעמים רבות, חלות אני יותר אוהבת את הקנוי)
בהתחלה הבצק יצא קצת דביקית, והייתי מתוסכל שאני הפשלנית היחידה, תמיד צריך להתפשל לי, אבל בסוף יצא תוצאה שווה, ובעלי אמר שמהיום כל שבוע:) אז תודה!
וגם ל @דרור(ית) על סרטוני ההדרכה.
והנה התוצא חלות.jpg ה (מי מנחשת את מה אני קלעתי ואת מה בעלי? רמז מסתמא לא מה שאתם חושבות)

@hbecker הבצק יצא לי נורא דביקי. כמה זמן את מערבבת במיקסר?

גם אני הכנתי לכבוד שבת. באמת יצא לא רגיל!!!
תודה!

@hbecker
עשינו היום את הלחמניות.
אני אפינית גרועה והם יצאו לא נורמלי.
בדיוק כמו בתמונה.
הלכתי בדיוק לפי השלבים שלך.
תענוג!
עשיתי מקמח מלא 80% יצא מושלם!!!

@hbecker זה לא המון שמן?
עשיתי ,והבצק שחה בשמן לא הצליח לבלוע אותו
זה אמור להספג ממש בתוך הבצק?

הני, תודה
עשיתי אתמול לחמניות לפי ההוראות המפורטות שלך (ואני לא בוסרית באפיה), יצא יותר ממעולה.
עשיתי מקמח כוסמין 80%- תודות לשירי

גם לי יצא דביק מאד! (הוספתי 1.5 כוסות קמח בערך, ויצא סוףףף העולם. ב"ה)

600 מל מים זה לא המון??

אני בד"כ מכינה חלות לפי ההרגשה מים ושמן לפי התחושה ... (לשתי ביד, כמובן)
לכבוד המקסר החדש אמרתי יאלה זה ענין של תחושה, לכי על מתכון ושלום על ישראל...

אז איפה טעיתי?

גם לי יצא דביק מאד! (הוספתי 1.5 כוסות קמח בערך, ויצא סוףףף העולם. ב"ה)

600 מל מים זה לא המון??

אני בד"כ מכינה חלות לפי ההרגשה מים ושמן לפי התחושה ... (לשתי ביד, כמובן)
לכבוד המקסר החדש אמרתי יאלה זה ענין של תחושה, לכי על מתכון ושלום על ישראל...

אז איפה טעיתי?
לא.
יוצא לי מצוין עם 600 מ"ל

עם איזה מיקסר את משתמשת הני?

@hbecker מענין ממש ,יצא מצוין
אבל עניין השמן עדין לא מובן לי שלושת רבעי כוס נכון?
שאני יהיה בטוחה ששמתי טוב
אולי צריך לשים אותו לפני שהבצק מתגבש?
שמתי את השמן אחרי שנהיה בצק

@hbecker הכנתי גם את הבצק מחכה שיתפח, אני רוצה להכין מהם חלות לשבת נראה לך טוב להקפיא בניילון נצמד?

א
@hbecker מענין ממש ,יצא מצוין
אבל עניין השמן עדין לא מובן לי שלושת רבעי כוס נכון?
שאני יהיה בטוחה ששמתי טוב
אולי צריך לשים אותו לפני שהבצק מתגבש?
שמתי את השמן אחרי שנהיה בצק
ני שמה 3/4 כטס אחרי שמתחיל להיווצר בצק אבל לא כשהבצק ממש מגובש.
כתבתי אחרי שמתחיל להיווצר בצק וזה אומר כשחומרים מתחילים להתאחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

מה באמת קורה?

מתרחשים פלאים
מתפשטים ריחות
ומתגלים טעמים.

והעיקר-
מ-פ-נ-ק-י-ם

דונאטס
כאן מתכון
IMG_2243_1024x682.jpgIMG_2242_1024x682.jpgIMG_2241_1024x682.jpg
IMG_0414_1024x682 (1).jpgIMG_0413_1024x682 (1).jpgIMG_0412_682x1024 (1).jpg
לחמניות ביס כדור-
כאן מתכון לחמניות
השקעים לכדורם קטנים ממש. שקלתי כל חתיכת בצק 15 גרם לאחר התפחה. יצרתי כדור והכנסתי לשקע התחתון סגרתי לכ-3 דקות. להשחמה נאה

IMG_2248_1024x682.jpg
לחמניות בית זית.
מתכון לחמניות כנ"ל.
כאן השתמשתי בתבנית המאפינס של המכשיר. 30 גרם כל לחמניה. יצרתי כדור שבתוכו 2 זיתים. הכנסתי לשקע התחתון וסגרתי את המכשיר לכ-4 דקות. להשחמה נאהIMG_2250_1024x6821.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה