גם שליגם ככה אני שמה פחות מים, בערך 570 מ"ל
תודה, אני אנסה בפעם הבאה.
החלות לשמחת תורה מקודם יצאו מהתנור![]()
לגבי ניראות, אני לא יודעת למה, @hbecker תדע לתחקר אותך טוב ממניעשיתי לשבת פעם ראשונה חלות מהבצק הזה.
יצא מצוין בטעם בנראות פחות.
הכנתי לפי ההדרכה ש @דרור(ית) העלתה.
אבל יצאו לי לא כ"כ מרשימות.
כמה חלות בינוניות יוצא מקילו?
יצאו לי צרות כאלו חשבתי שיטפחו יותר.
כן. יש לי גדולה, כזו של דלונגיתבנית תנור נכון?
תודה זה עוזר לי מאדץ
מוזר שיצא לך כל כך דביקתודה רבה על המתכון והשיתוף
ניסיתי להכין את הבצק
אך הקמח יצא רטוב מאוד (600 מ"ל מים) ונדבק לידים וגם לקערת המיקסר ואי אפשר היה בכלל לעבוד איתו
הייתי צריכה להוסיף קמח והלחמניות לא יצאו אווריריות
פספסתי משהוא?
קמח לבן מנופהאחרי 2 כוסות ח"פ וקצת כבר בדרך כלל הבצק שלי מתחיל להיות רטוב מידי וכאן במתכון יש 3 כוסות
ואפילו קצת יותר (כי כוס ח"פ זה לא 200)
אולי זה קשור לסוג הקמח?
באיזה קמח את משתמשת?
תודה רבה
אני השתמשתי עם קמח כוסמין 100 אחוז וגם 80 אחוז ויצא מעולה (לא זוכרת חברות, מה שיש בחנות, הזולים)אולי זה קשור לסוג הקמח?
היי אני גם עשיתי את המתכון ושמתי בערך 450 מ"ל מים ויצא בצק מעולה ואלסטי.גם אני משתמשת בלבן מנופה
והשתמשתי בבקבוק של תינוק בשביל המים מדדתי 600
ויצא רטוב מאוד ואי אפשר היה לעבוד איתו
אני לא יודעת איפה הבעיה
בכל אופן תודה על העזרה והשיתןף
אני עשיתי גם עם קמח מלא 100% ואז הוספתי אפילו יותר מים.אולי זה קשור לסוג הקמח?
לא משהו קבוע
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רוחי בלבוחי, שיחה נכנסת, מחשושה ועוד 73 משתמשים76 //