פנינה ריימונד
סטיילינג זה כל הסיפור :)
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
מעלותמה זה בצפון??
ומי כבודו?היו לי בעבר אנשים מאיזורי עימות שדיווחו לי בזמן אמת
מעלותמה זה בצפון??
ומי כבודו?היו לי בעבר אנשים מאיזורי עימות שדיווחו לי בזמן אמת
כי אין מרחב מוגן כל הדרך מהשכונה החדשה לקהילה.
אנחנו גרים בשכונה חדשהמה הכוונה
שללכת ברגל מפחיד כי אין בונקר באמצע הדרך??
איפה יש כאלה דברים???
וב''ה שמח לשמוע שבנתיבות עבר רגוע
יש אבל בכל דירה ממ''ד לא??אנחנו גרים בשכונה חדשה
אין כאן כלום חוץ מבניינים ופארקים.
והדרך לקהילה הקצרה ביותר- חצי שעה הליכה, מתוכה 15 דקות ללא מיגוניות
יש אבל בכל דירה ממ''ד לא??
השוממה...הדרך
אני לא רוצה לסטות מהנושא אבל עוד מעט בחירות ושם התשובה האם נמשיך לסבול או יהיה שינויאנחנו גרים בשכונה חדשה
אין כאן כלום חוץ מבניינים ופארקים.
והדרך לקהילה הקצרה ביותר- חצי שעה הליכה, מתוכה 15 דקות ללא מיגוניות
אני לא רוצה לסטות מהנושא אבל עוד מעט בחירות ושם התשובה האם נמשיך לסבול או יהיה שינוי
ובאמת המצב נורא בשכונות האלו אבל גם בשכונות הישנות הכניסה לעיר גרשונוביץ ועוד
לכן שלחתי מכתב לעירייה. ארוך וטעון ו... אם לא יעזור חושבת לנקוט בפעולה קצת פחות.................אני לא רוצה לסטות מהנושא אבל עוד מעט בחירות ושם התשובה האם נמשיך לסבול או יהיה שינוי
ובאמת המצב נורא בשכונות האלו אבל גם בשכונות הישנות הכניסה לעיר גרשונוביץ ועוד
תוקפים חזק, חוץ מהפיצוצים הנ"ל הרגשנו הדף כמה פעמיםאני באזור המרכז ושומע המון מטוסים,קשור???
והרבה תפילות לעל עם ישראל שהדבר ייפסק מהר
הדיווחים שקיבלתי לא היו עקב היותי משהו מיוחדומי כבודו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים