בקשת תפילה הלילה הזה... כולנו בודדים :(

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה הכוונה

שללכת ברגל מפחיד כי אין בונקר באמצע הדרך??
איפה יש כאלה דברים???
וב''ה שמח לשמוע שבנתיבות עבר רגוע
אנחנו גרים בשכונה חדשה
אין כאן כלום חוץ מבניינים ופארקים.
והדרך לקהילה הקצרה ביותר- חצי שעה הליכה, מתוכה 15 דקות ללא מיגוניות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו גרים בשכונה חדשה
אין כאן כלום חוץ מבניינים ופארקים.
והדרך לקהילה הקצרה ביותר- חצי שעה הליכה, מתוכה 15 דקות ללא מיגוניות
אני לא רוצה לסטות מהנושא אבל עוד מעט בחירות ושם התשובה האם נמשיך לסבול או יהיה שינוי
ובאמת המצב נורא בשכונות האלו אבל גם בשכונות הישנות הכניסה לעיר גרשונוביץ ועוד

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה לסטות מהנושא אבל עוד מעט בחירות ושם התשובה האם נמשיך לסבול או יהיה שינוי
ובאמת המצב נורא בשכונות האלו אבל גם בשכונות הישנות הכניסה לעיר גרשונוביץ ועוד
לכן שלחתי מכתב לעירייה. ארוך וטעון ו... אם לא יעזור חושבת לנקוט בפעולה קצת פחות.................
מה שלא בטוח יעזור :(
כתבתי להם גם על הנגישות במרכז, נאלצת לחצות באמצע הכביש בין המתחמים ומרכזי הקניות...

• הוסף לסימניות
מטוסים חגים באוויר... :(

• הוסף לסימניות
3 פיצוצים עזים הרעידו את כל האזור
חלונות ממ"ד ננעלים שוב :(
הלב שלי קפץ
מניסיוני העשיר - התעוררתי כמה פעמים לקולות כאלה,
מדובר בהתקפות צה"ל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גל הפצצות נוסף, מרוחק יותר

• הוסף לסימניות
הדיווחים שקיבלתי לא היו עקב היותי משהו מיוחד
אלא מי שהכיר אותי דיווח לי בתור לספר לי,

וכן כדי להוכיח לי שמה ש(לא) מדווחים
זה לא משקף את מה שבאמת קורה או לא קורה בשטח
כמו שכתבתי כאן קודם.

אינני מתחום התקשורת ולא העסקונה
סתם עמך בית ישראל.

• הוסף לסימניות
7 טילים יורטו עכשיו באזור שדרות

• הוסף לסימניות
באמת שמעתי הרבה כלי טייס.
איזור המרכז

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכב:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית ד' נֵלֵךְ: ב) עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם: ג) יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו: ד) שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם ד': ה) כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד: ו) שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ: ז) יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ: ח) לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ: ט) לְמַעַן בֵּית ד' אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה