ניתן להשיג אצלי...אני נתתי 6 אומגה .אחרי חודש היה שינוי וארבעה חדשים אחרי -לא הופיע חיידק בבדיקות
נכתב ע"י MV25;852828:לא אוכלת לא את זה ולא את זה ולא שותה קולה
גם את זה יש למרוולס באיכות מעולה ובהשגחת הבד"ץ.נכתב ע"י MV25;852852:אמרו לי לעבור לויטמינים נוזליים
נכתב ע"י אסנת לוי;852793:להפסיק לגמרי לאכול חצילים עגבניות גבינה צהובה(?)ולשתות קולה!!!
רפו"ש..
נכתב ע"י רותי12;852399:...מה אמורים להרגיש כשיש את החידק הזה?
אינני יודע אצל אחרים מהם התופעות. זה נשמע פה כמו איזה משהו נורא קשה,נכתב ע"י רוצה טוב;852493:סליחה מכל הרופאים כאן באשכול, אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה החיידק הזה? מה הוא עושה? ומה מרגישים בגללו? וע"י מה הוא נגרם?
נכתב ע"י MV25;852771:אני טופלתי לפני 4 חודשים בטיפול המשולש
נחלשתי טוטאלית במן הטיפול אבל זה ממש לא עזר
לא חזרתי על הבדיקה מכיוון שאין לי ספק שהוא קיים
יש לי יסורים נוראיים אחרי אוכל
בעיקר בשבת שאז אני כנראה אוכלת יותר ומשלבת שתיה
הכאבים אצלי הם כאבי בטן באזור המותן בצד שמאל
בעוצמה שלא מאפשרת לזוז או לנשום
זה פוחת בישיבה מקופלת או בשכיבה כנ"ל ולא לזוז
בין חצי שעה לשעה התקפה
אני לוקחת גם פרוביוטיקה
ועכשיו מנסה טיפול ב"שוודינביטר"
גמרתי בקבוק פעם ביום וזה לא עזר
אמרו לי לנסות עוד בקבוק 3 פעמים ביום
אם יהיו בשורות טובות אעדכן בלי נדר
הרופא אמר לי שהחיידק אצלי הוא במספרים גבוהים
מעניין איך אצל אחריםQUOTE=MV25;852771]
מזדהה איתך מאוד...
עברתי את אותם ההתקפים האיומים, אלא שאצלי זה היה מינימום 6 שעות וגם לא נרגע בשכיבה... היה לי התקף אחד גם של 12 שעות! כאבים איומים, הקאות אפילו ממים, וסבל נוראי...
ב"ה שאת סיפור האנטיביוטיקה חסכתי (מידיעה על בני משפחה שזה לא עזר להם בכלל ואפילו הזיק) והתחלתי ישר בטיפול אלטרנטיבי אצל נוטרופטית שגם נתנה לי תזונה מיוחדת וגם המון תרופות טבעיות ותוספי מזון. וב"ה בסיעתא דשמיא התפטרתי מזה!
לא עשיתי בדיקת דם חוזרת. אבל לפי התחושות שלי הכל עבר, ומרגישה טוב בלי שום כאבים כבר שנה.
יש לציין שהדיאטה היא לא לכל החיים, אבל צריך להמשיך לאכול בריא.. קמח מלא וכו'... (בתקופת הדיאטה היה אסור לי שום קמח...)
ולכל הטוענים שאצלם זה לא היה כזה נורא:
זה תלוי מאוד במספר שיצא בבדיקת דם, יש שמקבלים את זה בצורה קלה יותר. אצלי המספר היה גבוהה ביותר.
רפואה שלימה לכולם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים